Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Τζένη Μπότση: Στα καλύτερά της με... σημάδι τον έρωτα [photos]



Πριν 15 χρόνια, η Τζένη Μπότση έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με την επική... ατάκα που είχε πετάξει στον Στράτο Τζώρτζογλου.


«Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα» του είχε πει στο «Σημάδι του Έρωτα» και αμέσως στιγμάτισε χιλιάδες Ελληνες τηλεθεατές που ακόμη και σήμερα αναρωτιούνται πώς μπόρεσε ο Τζώρτζογλου να την κερατώσει με την Βάνα Μπάρμπα.

Ποια όμως είναι η Τζένη Μπότση; Γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 42 χρόνια. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και αποφοίτησε τη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου της Αθήνας. Δουλεύει για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ σταθμό στην καριέρα της θεωρεί τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα Σπείρα. Έχει, παράλληλα, δουλέψει και με τους: Λάκη Λαζόπουλο, Γιώργο Κιμούλη, Πέτρο Ζούλια, Μίνω Βωλανάκη και άλλους μεγάλους σκηνοθέτες.

Αυτήν την περίοδο η Τζένη Μπότση είναι στα καλύτερά της, αφού έκανε το μεγάλο βήμα και συγκατοίκησε με τον αγαπημένο της επιχειρηματία Αλέξανδρο Μιχαλά σε ένα πολυτελές σπίτι στη Βαρυμπόμπη, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως σύντομα θα περάσουν και… κουλούρα!















ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: