Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο νέος τρόπος για να μαγειρέψεις αυγά



Θα χρειαστείς ένα τηγάνι, δύο αυγά και διάθεση για ανακάτεμα.


Χρειάζεσαι κάποια συνταγή γρήγορη, εύκολη και με σίγουρη επιτυχία ακόμα και για αρχάριους. Εννοείται πως θα φτιάξεις αυγά και μάλιστα με τρόπο που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα.

Θα συνδυάσουμε δύο τεχνικές. Τηγανητά αυγά και scrambled. Το ένα ολόκληρο και το άλλο μπερδεμένο. Θα τα βάλουμε μαζί σε ένα τηγάνι και θα προκύψει το Frambled.



Η συμβουλή μας για τέλεια scrambled eggs. Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ. Προσθέστε γάλα ή κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε. Λιώστε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίξτε μέσα τα αυγά. Μαγειρέψτε τα για 30 δευτερόλεπτα και με μια ξύλινη σπάτουλα σπρώξτε τα από την μια πλευρά του τηγανιού στην άλλη.

Η νέα τεχνική θέλει το ένα αυγό ανέπαφο στη μία άκρη του τηγανιού ώστε να ψηθεί έχοντας κρόκο και ασπράδι.

Τι αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό τόσο στη γεύση, όσο και στο μάτι. Δοκιμάστε.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: