Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

To How-old.net έχει τρελάνει όλο το Internet! (photos)



Ο λόγος για το site How-old.net με το οποίο έχει παθιαστεί όλο το Internet, και το οποίο εισάγοντας μια photo, βρίσκει την ηλικία και το φύλο του εικονιζόμενου σε αυτή.


Το How-Old.net απέκτησε ήδη και το δικό του hashtag, το #HowOldRobot, και κατάφερε να εθίσει όλους τους χρήστες του Internet χάρη στην εξαιρετικά απλή λειουργία του.

Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν έχει καταλάβει μέχρι στιγμής πώς ακριβώς βγαίνει το αποτέλεσμα σχετικά με την ηλικία, και το φύλο του προσώπου της φωτογραφίας την οποία θα ανεβάσει κάποιος.

Οι κατασκευαστές του site ισχυρίζονται ότι η τόσο άμεση επιτυχία του (έχει ξεκινήσει να λειτουργεί εδώ και μια μέρα μονάχα) οφείλεται στο ότι το συγκεκριμένο site της Microsoft χρησιμοποιεί ένα software ανίχνευσης των χαρακτηριστικών του προσώπου, το οποίο βάσει των χαρακτηριστικών π.χ. των γραμμών ρυτίδων, υπολογίζει την ηλικία του εκάστοτε εικονιζόμενου στη φωτογραφία.

«Είμαστε σοκαρισμένοι» δήλωσαν οι Corom Thompson και Santosh Balasubramanian χτες. «Μέσα σε λίγες ώρες μονάχα, πάνω από 35.000 χρήστες έχουν επισκεφτεί το συγκεκριμένο site από όλο τον κόσμο.»

Οι κατασκευαστές του είναι μηχανικοί πληροφοριακών συστημάτων και ισχυρίζονται ότι το όλο project τους πήρε μονάχα μια μέρα για να κατασκευαστεί.

Δες εδώ τις photos διασήμων που χρήστες έβαλαν στο συγκεκριμένο site, και σε ποια ηλικία και φύλο αυτό τους αναγνωρίζει:















ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: