Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Πώς είναι να γυρίζεις μια σκηνή σεξ;



Τώρα που το κινηματογραφικό σεξ είναι επίκαιρο (βλέπε Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι) διάσημοι ηθοποιοί απαντούν στο πώς είναι να γδύνεσαι στην δουλειά.

Μετά την δήλωση της Dakota Johnson για το πόσο ντρέπεται να δούνε τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι οι γονείς της (φανταζόμαστε σαν ηθοποιοί και οι ίδιοι θα δείξουν κάποια επιείκεια) εξαιτίας των πολλών σκηνών σεξ, ψάξαμε και βρήκαμε τι δήλωσαν διάσημοι ηθοποιοί για το πώς είναι αλήθεια να γυρίζεις μια σκηνή σεξ. Οι απαντήσεις τους περιλαμβάνουν εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος αλλά και τριχωτούς μπούμαν. Απολαύστε τες.


Η Dakota Johnson για τις 50 αποχρώσεις του Γκρι.Το να γυρίζεις μια σκηνή σεξ δεν είναι αισθησιακό ή ευχάριστο. Είναι «καυτά» αλλά όχι με σεξουαλικό τρόπο. Απλώς ιδρώνεις από την προσπάθεια και δεν νιώθεις καθόλου άνετα. Επιπλέον ειδικά για το Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι τα χέρια, τα  πόδια και τα μάτια μου ήταν δεμένα και με χτυπούσαν με αυτό το περίεργο εργαλείο. Στην αρχή σκέφτηκα. «Ω θεέ μου. Δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερα» και μετά είπα στον εαυτό μου. «Εντάξει. Ας το κάνουμε να τελειώνουμε».


H Olivia Wilde, για τις σκηνές σεξ γενικά. Υπάρχει πάντα ένας ψηλός και τριχερός άνδρας που κρατάει το μπουμ και φορά μια κοντή μπλούζα που όταν τεντώνεται αφήνει την κοιλιά του να φαίνεται. Δεν ξέρω πως τυχαίνει πάντα αυτό. Μπορεί οι μπούμαν πριν ξεκινήσουν για το γύρισμα να λένε «A σκηνή σεξ σήμερα. Που είναι εκείνη η κοντή μου μπλούζα;  Όταν τεντώνομαι πάνω από την Ολίβια θέλω να είμαι σίγουρος πώς η κοιλιά μου θα είναι κάπου κοντά στο πρόσωπο της». Ίσως οι άνθρωποι φαντάζονται ότι το να γυρίζεις σκηνές σεξ είναι πολύ ερωτικό,  στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν 50 άτομα στο δωμάτιο. Σταματάς και ξεκινάς συνέχεια καθώς ενδιάμεσα ακούγεται μια φωνή να φωνάζει. «Βγάλε το χέρι σου από εκεί, μετακίνησε λίγο τον ώμο σου. Ωραία, μπράβο, κι' άλλο, κι άλλο».  

Ο Michael Fassbender για την Τζέιν Έιρ. Οι σκηνές σεξ είναι αρκετά αμήχανες. Σαν άνδρας το πρώτο πράγμα που θέλεις να εξασφαλίσεις είναι να μην νιώσει η συμπρωταγωνίστριά σου ότι εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία. Στην αρχή προσπαθώ να διακωμωδήσω τον εαυτό μου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, για ελαφρύνω την ατμόσφαιρα και μετά να προχωρήσω στην σκηνή


Η Rosamund Pike για Το κορίτσι που εξαφανίστηκε.
'Είσαι μόνη με έναν άνδρα που δεν είναι ο άνδρας σου και επιπλέον έχει και σύζυγο. Είσαι με τα εσώρουχα σου και εκείνος με τα δικά σου και είστε στο κρεβάτι.

Ο Νeil Patrick Harris για Το κορίτσι που εξαφανίστηκε
Χρειάστηκε να κάνουμε πρόβα τις σκηνές σεξ με τον Ντέιβιντ Φίντσερ σπιθαμή προς σπιθαμή. Οι ατάκες που ακούγονταν ήταν κάτι σαν «Και ναι, βάζεις το στόμα σου εκεί και μετά από τόσες ωθήσεις, εσύ εκσπερματώνεις».  

Η Anne Hathaway για το Αγάπη σαν Ναρκωτικό
Υπάρχει ένα εξαιρετικά δύσκολο σημείο όπου πρέπει να γδυθείς μπροστά σε αγνώστους. Έτσι στην αρχή της καριέρας μου είχα αποφασίσει πως θα γδύνομαι πάντα την τελευταία στιγμή και πως στα διαλείμματα θα ρίχνω κάτι επάνω μου.  Ανακάλυψα όμως ότι κάθε φορά που έβαζα την ρόμπα μου κατέστρεφα το μακιγιάζ που είχα στο σώμα μου και αυτό προσέθετε κάθε φορά άλλα 20 λεπτά στο γύρισμα.  Όπως με όλα τα πράγματα στην ζωή, το δευτερόλεπτό που τα πράγματα σταματούν να αφορούν μόνο εσένα και αρχίζεις να σκέφτεσαι και τους άλλους το πράγμα αποκτά ενδιαφέρον.



Ο Aston Kutcher για το Μόνο το σεξ δεν φτάνει.  
Ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, νομίζω το είχε πει. «Απολογούμαι όταν (σ.σ. στην διάρκεια μιας σκηνής σεξ) δεν ερεθίζομαι και απολογούμαι όταν ερεθίζομαι». Πάντα όμως βρίσκεσαι σε μια αμήχανη κατάσταση.


Η Μίλα Κούνις για τον Μαύρο Κύκνο
Είναι δύσκολο να κάνεις μια σκηνή σεξ. Τελεία. Δεν έχεις σημασία αν ο συμπρωταγωνιστής είναι φίλος σου, άνδρας ή γυναίκα. Είσαι με 100 ανθρώπους που σε φωτίζουν, σου αλλάζουν θέσεις και δεν υπάρχει τίποτε εκεί που να μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.


Ο Michael Douglas για το Behind the Candelabra
Το δυσκολότερο πράγμα με τις σκηνές σεξ είναι ότι όλοι μπορούν να σε κρίνουν. Δεν ξέρω ποιά ήταν η τελευταία φορά που πυροβολήσατε κάποιον, σίγουρα όμως έχετε κάνει σεξ που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε άποψη για το πώς θα έπρεπε να είχε γίνει μια σκηνή.  

O Τζον Χαμ, για τις Φιλενάδες Είναι όπως όταν τρέχεις μέσα στην βροχή. Σε κάποιο σημείο λες. "Δεν βαριέσαι. Είμαι ήδη μούσκεμα οπότε ας το απολαύσω". Φυσικά δεν υπάρχει πιο αμήχανο πράγμα από το να είσαι με ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος και να ανεβοκατεβαίνεις πάνω από την συμπρωταγωνίστρια σου. Είναι περίεργο αλλά κάποια στιγμή λες αφού το κάνουμε, ας το απολαύσουμε.


Ο Ryan Gosling για το Blue Valentine
Οι ηθοποιοί γινόμαστε πολύ επαγγελματίες και προσέχουμε να είναι ο άλλος καλά φωτισμένος και να μην πατάμε πάνω στις ατάκες του. Όλα αυτά δεν μοιάζουν φυσικά και πρέπει να τα πετάξουμε αν θέλουμε να δώσουμε μια αίσθηση οικειότητας στο σεξ. Στην πραγματική ζωή το σεξ δεν είναι τακτοποιημένο.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ  για τις σκηνές σεξ γενικά Στην πραγματικότητα είναι απλά ενοχλητικό. Είσαι εκεί για δώδεκα συνεχόμενες ώρες και είναι εξοντωτικό.

Η Αντζελίνα Τζολί για το να σκηνοθετεί σκηνές σεξ στην ταινία In The Land of Blood
 and Honey.  
Ξαφνικά συνειδητοποιείς πόσο περίεργο είναι να ζητάς σε ανθρώπους που δεν είναι στην πραγματικότητα ζευγάρι να γδυθούν και να βάλεις μια κάμερα μπροστά τους.

Ο Χιου Γκραντ (που είναι και ο μόνος που δείχνει να το απολαμβάνει)
Πάντα τις απολάμβανα αν και υποτίθεται ότι δεν θα έπρεπε. Η κλασική απάντηση είναι «Ω, δεν είναι καθόλου σέξι γιατί υπάρχουν τόσοι τεχνικοί εκεί γύρω». Πάντα όμως αυτό το έβρισκα πολύ ερεθιστικό.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: