Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Νίκησε Ηρακλή και επέστρεψε στη Super League η ΑΕΚ



Μετά από δύο χρόνια... περιπετειών στις μικρότερες κατηγορίες, η ΑΕΚ επιστρέφει στη Super League. Η νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή στο ντέρμπι των πλέι οφ ανόδου από τη Football League εξασφάλισε και μαθηματικά τον προβιβασμό της Ένωσης.


Οι δύο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα μετά από 5 αγωνιστικές διασταύρωσαν τα "ξίφη" τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, στη ρεβάνς της νίκης 2-1 του "γηραιού" στο "Καυτανζόγλειο".

Οι γηπεδούχοι είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά οι αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων ήταν άκρως επικίνδυνες και κατέληξαν στις πιο σημαντικές ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου.

Η αδυναμία των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου να σκοράρουν επέφεραν την... τιμωρία τους. Στο 59ο λεπτό ο Δημήτρης Ανάκογλου εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο και με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο, υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν στο τελευταίο ημίωρο της συνάντησης, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, στέλνοντας τους "κιτρινόμαυρους" στην πρώτη κατηγορία.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής (61' Ντακόλ), Μπαρμπόσα (79' Ζόριτς), Αραβίδης (86' Κορδέρο)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης (67' Ρομάνο), Τσιλιανίδης (67' Τσιλιγκίρης), Πασάς, Λουκίνας

Ελπίζει ακόμα ο Απόλλων, νίκη για την ΑΕΛ

Με γκολ του Ανγκούλο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες του για την δεύτερη θέση των πλέι οφ της Football League μετά την ήττα του Ηρακλή από την ΑΕΚ. Νίκη και για την Λάρισα (1-0) κόντρα στην Παναχαϊκή.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των play off:

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης 0-1
ΑΕΚ-Ηράκλης 1-0
ΑΕΛ-Παναχαϊκή 1-0

Η βαθμολογία (σε 6 παιχνίδια)

1. ΑΕΚ 25
2. Ηρακλής 19
....................................
3. Απόλλων Σμύρνης 10
4. ΑΕΛ 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: