Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

9 πράγματα που οι άντρες δεν παρατηρούν κατά τη διάρκεια του sex!



Είσαι γυναίκα, και ως γυναίκα είναι στη φύση σου να είσαι κάπως «control freak» και να υπεραναλύεις τα πάντα.


Επίσης, επειδή είσαι άνθρωπος, εύλογο είναι να έχεις και κάποιες ανασφάλειες για την εικόνα σου.

Όλες οι γυναίκες όταν πρόκειται να κάνουν sex με τον άντρα που τους αρέσει -κακά τα ψέματα- έχουν κάποια άγχη/αγωνίες σχετικά με την εμφάνιση τους.

Δες λοιπόν στη λίστα που ακολουθεί ποια είναι τα 9 πράγματα που οι άντρες δεν παρατηρούν κατά τη διάρκεια του sex:

1. Το πόση κυτταρίτιδα έχεις.
Η πλειοψηφία των γυναικών -δυστυχώς- έχει κυτταρίτιδα. Άλλες έχουν πολύ, άλλες λίγη. Το σίγουρο είναι ότι ο σύντροφος σου την ώρα που θα κάνετε sex δεν πρόκειται να πάρει το μεγεθυντικό φακό για να κοιτάξει κοιτάξει εξονυχιστικά την κυτταρίτιδα σου. Ούτε πρόκειται ποτέ να διακόψει το sex για να σου κάνει σχόλια για το θέμα. Πάνω στο passion, ακόμη κι αν την προσέξει, δεν πρόκειται να τον ενδιαφέρει ως θέμα.

2. Το αν έχεις «ψωμάκια».
Για να λέμε την αλήθεια, θα τα δει σίγουρα,δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να μη τα δει. Αλλά είτε θα του αρέσουν -που γενικώς αρέσουν στους άντρες οι γυναίκες με καμπύλες-, είτε δεν πρόκειται να τον ξενερώσουν καν. Το μείζον θέμα, κατά τη διάρκεια του sex, για εκείνον θα είναι να περάσετε καλά, και να έχετε χημεία, όχι να σε ζυγίσει.

3. Το αν έχεις ραγάδες στο στήθος, ή αλλού.
Εδώ ισχύουν όλα όσα και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας. «Καρμπόν» όμως.

4. Το αν είσαι «τέρμα» αποτριχωμένη παντού.
Παντού όμως. Προσοχή, δεν σου λέει κανείς να αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει γενικώς «δάσος». Και ασφαλώς το άνω χείλος, τα πόδια, οι μασχάλες και το μπικίνι είναι περιοχές στις οποίες επιβάλλεται να κάνεις αποτρίχωση. Γυναίκα είσαι, όχι γορίλας. Απλώς χρησιμοποίησε την τεχνική που θες για να κάνεις την αποτρίχωση σου (ξυράφι, κερί ή ταινίες κ.ά.) και στην έκταση που θες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσαρμοστείς στα γούστα του συντρόφου σου. Το σώμα σου είναι δικό σου. Εσύ επιλέγεις το τι θα κάνεις σε αυτό και πώς. Για παράδειγμα, αν εκείνος θέλει οι γυναίκες να μην έχουν καθόλου τρίχες στα χέρια, κι εσύ δεν θες να κάνεις αποτρίχωση στη συγκεκριμένη περιοχή, είναι δικαίωμά σου να μην κάνεις. Αν αυτό τον αποτρέψει να προχωρήσετε στο sex, τότε είναι σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σου. Κατά βάση όμως, ο μέσος άντρας δεν θα ασχοληθεί τόσο με το θέμα, ούτε πρόκειται να σε περάσει «από κόσκινο».

5. Aν κάνεις γκριμάτσες όταν φθάνεις σε οργασμό.
Και αν το παρατηρήσουν για την ακρίβεια, κατά βάση, τους αρέσει κιόλας, γιατί νιώθουν «περήφανοι» για τον εαυτό τους ότι μπορούν να σε ικανοποιήσουν ερωτικά.

6. Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα μαλλιά σου.
Προφανώς και κατά τη διάρκεια του sex δεν γίνεται να είναι το μαλλί σου στην «πένα». Προφανώς και θα ανακατευθεί. Α! Και -κατά βάση- κι αυτό είναι κάτι που το βρίσκουν sexy.

7. Αν το ένα σου στήθος είναι μεγαλύτερο από το άλλο.
Κανείς δεν θα πάρει τη μεζούρα την επίμαχη ώρα για τα μετρήσει. Συν του ότι σχεδόν σε όλες τις γυναίκες υπάρχει μια, ανεπαίσθητη ουσιαστικά, διαφορά μεγέθους μεταξύ των δύο.

8. Το αν τα νύχια σου είναι βαμμένα ή όχι.
Πραγματικά αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση. Απλώς δεν το παρατηρεί κανείς. Μονάχα μια γυναίκα θα παρατηρούσε το πεντικιούρ και το μανικιούρ σου. Όχι ο άντρας με τον οποίο κάνεις sex.

9. Το αν είσαι μακιγιαρισμένη.
Στους περισσότερους άντρες -κατά γενική ομολογία- αρέσει το φυσικό look, κι όχι το βαρύ make-up. Αν εσένα πάλι σου αρέσει, it’s ok. Κάνεις ότι θες. Απλώς έχε υπόψιν σου ότι δεν θα αποτελέσει κάτι, το οποίο πρόκειται να προσέξει εκείνη την ώρα, ακόμη και αν είσαι μακιγιαρισμένη και κατά τη διάρκεια του sex καταλήξεις να μουτζουρωθείς. Ούτε καν τότε!









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: