Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Πώς να τον “ρίξεις”! (Manual)


Δεδομένα: Εσύ είσαι ερωτευμένη μαζί του. Τον θες. Βγαίνετε και το πράγμα δείχνει να πηγαίνει καλά.
Ζητούμενα: Ένα και “θεμελιώδες”: Να τον κάνεις να σε θέλει όπως τον θες! Να σε ερωτευτεί.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να το επιτύχεις!

1. Να προσπαθείς να τον ιντριγκάρεις συνέχεια ώστε να να κρατάς το ερωτικό του ενδιαφέρον για σένα ζωντανό.
2. Να είσαι χειραφετημένη. Μην τον αφήνεις να σε κερνάει συνέχεια, ακόμη και αν το προτείνει, ή αν δείχνει ότι θέλει. Δεν είναι ο “χορηγός επικοινωνίας” σου. Είναι ωραίο να είσαι και να δείχνεις οικονομικά ανεξάρτητη, και να δείχνεις ότι τον θες για άλλους λόγους, κι όχι για να σου πληρώνει τους καφέδες και τα ποτά.
3. Να είσαι περιποιημένη όταν βγαίνετε. Όχι απαραίτητα βαμμένη, απλώς να επιλέγεις ντυσίματα που να σε κολακεύουν, και να μην δείχνουν ότι φόρεσες ότι βρήκες μπροστά σου όπως-όπως.
4. Μια γυναίκα για να κερδίσει έναν άντρα πρέπει να ξέρει να ντύνεται, αλλά για να τον κρατήσει πρέπει να ξέρει να γδύνεται. Αξίωμα. Θεμελιώδες.
5. Μην ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω του. Δεν είναι “σάκος του μποξ”. Άνθρωπος είναι.
6. Μην γκρινιάζεις συνέχεια και για όλα. Εξ’ορισμού δεν γίνεται να σου “φταίνε” τα πάντα, και να μην είσαι ευχαριστημένη με τίποτα.
7. Μην είσαι ξινή.
8. Να μην τον ζηλεύεις παθολογικά, και να μην του κάνεις σκηνές άνευ συγκεκριμένου λόγου και αιτίας.
9. Άφησέ τον ελεύθερο να έχει τον χώρο του και το χρόνο του. Μη του γίνεσαι “στρείδι”. Το να τον βλέπεις 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα, είναι too much. Ας λείψει και λίγο ο ένας στον άλλο, δεν βλάπτει.
10. Κάνε παρέα με τις παρέες του όταν στο προτείνει, και να είσαι ευχάριστη μαζί τους. Κάνε μια φιλότιμη προσπάθεια να τους συμπαθήσεις, ώστε να μπορείτε να κάνετε κοινή παρέα.
11. Να τον παροτρύνεις να βγαίνει αντρο-παρέα με τους φίλους του. Είναι υγιές να έχει προσωπική ζωή πέρα από σένα, και να έχει επαφές με τον κοινωνικό του κύκλο.
12. Μην του επιβάλεις κάθε φορά που θέλει να δει έναν αγώνα, να δείτε αντ’ αυτού ρομαντική ταινία. Άνθρωπος είναι κι αυτός, κάνε του και κανένα χατίρι.
13. Ως συνέχεια του προηγούμενου, προσπάθησε να δεις μαζί του κάποιον αγώνα, αλλά χωρίς παράλληλα να του κάνεις 3000 ερωτήσεις χωρίς να τον αφήνεις να παρακολουθήσει, ή κάνοντας σχόλια τύπου: “Αυτός με την φανέλα με το νούμερο 9 είναι τρελό μωρό” και να τον τσαντίζεις. Αν πρόκειται να κάνεις κάτι από τα παραπάνω καλύτερα να τον αφήσεις τον άνθρωπο να δει τον αγώνα μόνος του.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: