Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Όταν οι Avengers παίζουν σε παιχνίδι γνώσεων! (video)



Κάθε φορά που οι πρωταγωνιστές της Marvel, ο Robert Downey Jr., ο Chris Evans, ο Chris Hemsworth, ο Mark Ruffalo, ο Jeremy Renner, και η Scarlett Johansson βρίσκονται όλοι μαζί στον ίδιο χώρο, η διασκέδαση και το fun mood προκύπτει αβίαστα.
Πόσο μάλλον όταν ο οικοδεσπότης-παρουσιαστής της εκπομπής στην οποία φιλοξενήθηκαν, ο Jimmy Kimmel, αστειεύεται σχετικά με με την “Οικογενειακή Βεντέτα των Εκδικητών”, δηλαδή την “Avengers Family Feud”, στην οποία οι Avengers διαγωνίζονται μεταξύ τους σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι γνώσεων.



Ο Jimmy Kimmel μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού/διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας “Avengers: Age of Ultron”, αφού προηγουμένως είχαν χωριστεί σε 2 αντίπαλες ομάδες, δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: “Τυπικά η τεκίλα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, όσο θα παίξει απόψε”.

Αυτό που ακολούθησε είναι ένας ξεκαρδιστικός διαγωνισμός μεταξύ των Avengers, τον οποίο ο μόνος που συμμετείχε σοβαρά ήταν ο Hemsworth (ή αλλιώς, ο Thor από την ταινία).

Η ταινία “Avengers: Age of Ultron” πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους στη 1 Μαΐου 2015.

Δες εδώ το video:



Δες εδώ photos:

  

  















ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: