Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Μάθε τι χαρακτήρας είναι από το κομπλιμέντο που θα σου κάνει!



Το κομπλιμέντο ή αλλιώς η κολακεία είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες κάθε άντρα, για να κερδίσει την συμπάθεια της παρτενέρ του. Μήπως όμως μπορείς να καταλάβεις πολλά περισσότερα από την ατάκα του; Αν διαβάσεις προσεκτικά αυτό το κείμενο και έχεις τα μάτια σου ανοικτά την επόμενη φορά που θα σε κολακεύσει τότε εκτός από το αρχικό σου χαμόγελο, θα καταλάβεις και στοιχεία του χαρακτήρα του. Τι πρέπει να προσέξεις λοιπόν;

Επικεντρώσου στα μάτια του

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Αυτό εκτός από γενικά, ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση. Ο τρόπος που σε κοιτά καθώς «πετά» το κομπλιμέντο του, θα σε κάνει να καταλάβεις κατά πάσα πιθανότητα αν πραγματικά το εννοεί αυτό που λέει ή όχι. Όταν εστιάσει το βλέμμα του στο δικό σου καθώς τον ακούς να σε κολακεύει, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι ειλικρινής απέναντί σου. 

Πιστεύει αυτό που λέει, χωρίς να κάνει υπερβολές, καθώς το έντονο και… σταθερό βλέμμα (χωρίς να ανοιγοκλείνει τα μάτια του συνεχώς και να χάνεται στο υπερπέραν) προδίδει το ότι είναι ειλικρινής απέναντί σου.

Το μέρος παίζει ρόλο

Το που είσαι φυσικά και είναι καθοριστικός παράγοντας στο να καταλάβεις τι χαρακτήρας είναι από την ατάκα του. 

Εάν για παράδειγμα, απολαμβάνεις το Σαββατιάτικο ποτό σου σε κάποιο μπαράκι της γειτονιάς με την κολλητή σου και ξαφνικά ακούσεις ένα «Τι ματάρες είναι αυτές», ενώ το πιο πιθανό είναι να κοιτάζει λίγο πιο κάτω από τα μάτια σου(!), τότε κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιον επίδοξο… πέφτουλα που το μόνο που θέλει είναι να γεμίσει το βράδυ του με κάποιο «θήραμα» που θα υποκύψει στις επιφανειακές κολακείες του, στον βωμό του βραδινού… γεύματος! Γιατί, ως γνωστόν, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! 

Εάν πάλι βγαίνετε το τελευταίο διάστημα και καθώς είστε σε ένα ρομαντικό δείπνο, τον ακούσεις να λέει πόσο πολύ του αρέσει να περνά στιγμές μαζί σου, ενώ τονίζει το πόσο μοναδικά περνάει δίπλα σου, καθώς τα δάχτυλα του μπλέκονται στα δικά σου, τότε οι ενδοιασμοί σου για το κατά πόσο πιστεύει τα όσα λέει θα πρέπει να ναι σίγουρα λιγότεροι.
Το σώμα «μιλάει» από μόνο του

Ο «γλοιώδης» τύπος, ή αλλιώς «γλίτσας», αυτός δηλαδή που θα κάνει την Τζέσικα Άλμπα να νιώσει μικρή απέναντί σου από τα κομπλιμέντα που πιπιλίζει συνέχεια σαν καραμέλα όταν σε βλέπει, προδίδεται συνήθως από το σώμα του. Η νευρικότητα που δείχνει στις κινήσεις του, καθώς τον ακούς να σε παρομοιάζει με σταρ του Hollywood ή έστω την σωσία της Καρντάσιαν, είναι σημάδι του fake χαρακτήρα του. 

Τα χέρια του κινούνται συνεχώς, το σώμα του δεν λέει να εστιάσει σε μία θέση, ενώ τα πόδια του έχουν αυτό το νευρικό πάνω-κάτω που δεν αγχώνει μόνο αυτόν, αλλά και εσένα που βρίσκεσαι απέναντί του. 

Η σωστή και πιο «ειλικρινής» στάση του άντρα που θα πιστεύει το κομπλιμέντο που σου κάνει και δεν θα στο πει απλά για να κερδίσει τις εντυπώσεις, είναι η όρθια στάση του σώματός του, με τους ώμους υψωμένους, τα χέρια χαλαρά και τα πόδια σε σταθερή κατάσταση και φυσικά το βλέμμα του να εστιάζει στα μάτια σου και όχι κάπου αλλού!

Και μία μικρή συμβουλή, όταν ακούς το ένα κομπλιμέντο μετά το άλλο, τότε κάτι συμβαίνει, δεν του ήρθε ξαφνικά η φαεινή ιδέα πως έχει δίπλα του την πιο αιθέρια ύπαρξη των ονείρων του, κατά πάσα πιθανότητα έχει «λερωμένη» την φωλιά του και απλά προσπαθεί να σου ρίξει «στάχτη» στα μάτια…





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: