Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης απο τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης υπηρεσιακός τεχνικός


Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη έγινε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, η πρώτη της ομάδας μετά την πρωινή γνωστοποίηση για απομάκρυνση του Αγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο του «Δικεφάλου».
Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» έφτασε στο χώρο μισή ώρα μετά τις 16:00 και μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου για τη διαμορφωθείσα κατάσταση στον ΠΑΟΚ, την οποία βιώνει για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια (σ.σ. προηγήθηκαν οι σεζόν λίγο πριν το τέλος των οποίων αντικατέστησε στην ομάδα τους Γιώργο Δώνη, Χουμπ Στέφενς).

«Σήμερα το πρωί μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος, τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, όπως και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Οταν αλλάζει ο προπονητής σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Δεν πρέπει να λέμε πολλά, αλλά να δουλεύουμε. Δεν είναι συνηθισμένο αυτό που συμβαίνει, ούτε και για μένα, η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά από την άλλη είναι και τιμητικό αυτό που γίνεται, σημαίνει ότι αναγνωρίστηκε η δουλειά που έκανα τις άλλες δύο φορές που χρειάστηκε να αντικαταστήσω τον προπονητή της ομάδας», τόνισε ο Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε λέγοντας: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να κερδίσουμε στα πλέι οφ, παίκτες αξίας υπάρχουν, το ρόστερ είναι καλό, αν τους δείξουμε εμπιστοσύνη θα πετύχουμε. Η ομάδα είχε φέτος μια καλή περίοδο και μια όχι. Όταν παίζεις καλά και κερδίζεις, σημαίνει ότι μπορείς να το κάνεις ξανά. Ο στόχος είναι να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ, έχουμε πολλά παιχνίδια ως τότε. Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, πρέπει να κερδίζουν κάθε παιχνίδι και αυτό χρειάζεται να κάνουμε, αρχής γενομένης από τον αγώνα την Τετάρτη (18/3) με τον Εργοτέλη».

Κατέληξε ο Γεωργιάδης αναφέροντας: «Πρέπει να σκεφτούμε όλοι μαζί και με τους παίκτες, τι μπορούμε να αλλάξουμε. Αυτό που σκέφτομαι εγώ αυτήν τη στιγμή είναι το πώς θα κάνω καλύτερα τη δουλειά μου, τίποτα άλλο. Δεν πρόλαβα να δω τον κ. Αναστασιάδη. Θα γνωρίζουμε τις επόμενες 2-3 μέρες για τα υπόλοιπα μέλη του σταφ. Ο,τι έγινε ήταν ξαφνικό και για μένα, θα δούμε τι θα γίνει με παίκτες που δεν χρησιμοποιούνταν το τελευταίο διάστημα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, ότι δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα. Ας προσπαθήσουν οι υποστηρικτές μας να μη δημιουργήσουν πίεση, η ομάδα έχει από μόνη της πίεση για νίκες».

Αλλαγές στο τεχνικό τιμ

Στο μεταξύ, η απόλυση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον ΠΑΟΚ και η έλευση του Γιώργου Γεωργιάδη, φέρνει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και στο τεχνικό επιτελείο. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Μούσιαρης, νέος γυμναστής ο Δημήτρης Δανιηλίδης. Σκάουτ αναλαμβάνει ο Γιάννης Βλάχος. Στη θέση του γενικού αρχηγού επιστρέφει ο Κώστας Ιωσηφίδης. Στο προσεχές διάστημα θα γίνει γνωστό και το όνομα του βοηθού προπονητή και του γιατρού της ομάδας.

SHARE THIS

0 σχόλια: