Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η Δανάη Στράτου παρουσιάζει τη βίλα Βαρουφάκη



Η εικαστικός Δανάη Στράτου, σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη παρουσίασε το σπίτι της στην Αίγινα, που αποτελεί χώρο ξεκούρασης και χαλάρωσης για το ζευγάρι που
που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, στον φωτογραφικό φακό της Ιωάννας Ρουφοπούλου και μίλησε για όλα στο περιοδικό Glow.

Στην συνέντευξη της, που αναδημοσίευσε το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη δηλώνει για την οικογένειά της: «Είχα πάντα δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο. Το σύζυγο μου Γιάννη Βαρουφάκη, το γιο μου Νικόλα και την κόρη μου Εσμεράλδα».

Η Δανάη Στράτου αναφέρθηκε επίσης στα χρόνια που έζησε στο Όστιν του Τέξας. "Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Αν και τίποτα δεν σου χαρίζεται εκεί, υπάρχουν, όμως, προοπτικές και ευκαιρίες, που στην Ελλάδα δυστυχώς έχουν εκλείψει".

Όσον αφορά το έργο της ως εικαστικός αναφέρει ότι το σημαντικότερο επίτευγμα της ήταν "ν' αγαπήσουν τα παιδιά μου το έργο μου, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές υπέφεραν από αυτό, καθώς έπρεπε να με μοιράζονται μαζί του".

".



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: