Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ανώνυμος εφοπλιστής πληρώνει την Αμάλ Κλούνεϊ;


Έλληνας εφοπλιστής πληρώνει την επιφανή δικηγόρο και σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν – Κλούνεϊ, για να παράσχει νομικές συμβουλές στην Ελλάδα, προκειμένου να διεκδικήσει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.


«Οι Έλληνες διασώθηκαν οικονομικά από την υπόλοιπη Ευρώπη», αναφέρουν στο δημοσίευμά τους οι Times του Λονδίνου και «δε μπορούν να πληρώσουν τα έξοδα του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργάζεται η λαμπερή Αμάλ Κλούνεϊ για να πάρουν τις νομικές συμβουλές που τους είναι απαραίτητες, ώστε να διεκδικήσουν με επιτυχία τα Μάρμαρα του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο».

Σύμφωνα με το άρθρο ένας πρώην αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού, που θήτευσε δίπλα στον πρώην υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα και επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στους Times, ότι Έλληνας εφοπλιστής που έχει τις δραστηριότητές του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, έχει αναλάβει εδώ και τρεις μήνες περίπου τα έξοδα του βρετανικού δικηγορικού γραφείου.

Η Αμάλ Κλούνεϊ έφθασε στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, αμέσως μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Αμερικανό ηθοποιό στη Βενετία.

Όταν ο επικεφαλής του γραφείου, Geoffrey Robertson, ρωτήθηκε για την αμοιβή του την οποία λέγεται ότι το υπουργείο βρήκε «εξαιρετικά ακριβή», δήλωσε ότι η αμοιβή της δικηγορικής ομάδας θα επιβαρύνει μια «ομάδα φιλανθρώπων και σε καμία περίπτωση τον ελληνικό λαό».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το δικηγορικό γραφείο της Αμάλ Κλούνεϊ πρόκειται να παρουσιάσει στην ελληνική κυβέρνηση μία γνωμοδότηση περίπου 300 σελίδων μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού η 30η Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την βρετανική κυβέρνηση, προκειμένου να απαντήσει στο αίτημα της UNESCO για να λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής μεταξύ των δύο χωρών.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: