Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Τα 4 βήματα περιποίησης προσώπου που δεν γνώριζες!



Οι περισσότερες γυναίκες έχουν πάνω-κάτω την ίδια ρουτίνα ομορφιάς.
Το σαπούνι καθαρισμού, η ενυδατική κρέμα ημέρας, η αντιγηραντική κρέμα, το serum και η κρέμα ματιών είναι προϊόντα που όλες έχουμε λίγο πολύ στο ντουλάπι του κομοδίνου μας!


Τα παρακάτω βήματα ,όμως, σου έχουν κατά πάσα πιθανότητα ξεφύγει. Δες 4 βήματα περιποίησης που δεν γνώρισες και πρόσθεσέ τα και αυτά στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου σου!

1.Τα spray ενυδάτωσης με βιταμίνες δεν είναι τόσο απαραίτητα, όσο οι κρέμες σου, αλλά προσφέρουν αναζωογόνηση τις ώρες που τη χρειάζεσαι. Μπορείς να έχεις ένα στην τσάντα σου και να το χρησιμοποιείς, όταν νιώθεις πως θέλεις μία mini ενυδάτωση.

2.Χρησιμοποίησε ένα eye make up remover που θα αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια σου. Πρέπει να το εφαρμόζεις προσεκτικά, με μαλακές κινήσεις, γιατί η περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη και αν ταλαιπωρείται δημιουργούνται πιο γρήγορα ρυτίδες.

3.Το Α και το Ω της περιποίησης του προσώπου σου είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας. Χρησιμοποίησε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο της επιδερμίδας σου και έχει τη δράση και τα συστατικά που χρειάζεσαι. Μην ξεχνάς κατά την εφαρμογή της να κάνεις μερικές κυκλικές κινήσεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο. Καλό επίσης είναι, να εφαρμόζεις το make up σου ένα λεπτό αργότερα, για να έχει προλάβει η επιδερμίδα σου να απορροφήσει την κρέμα.

4. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο και τον χειμώνα γι’ αυτό πρέπει να το εφαρμόζεις καθημερινά.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: