Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Georgia May Jagger



Τα άλλα παιδάκια το καλοκαίρι πήγαιναν κατασκήνωση. Oμως, η Georgia May Jagger (κόρη του Mick Jagger και της Jerry Hall) μαζί με την αδερφή της, Elizabeth, και τη Theodora με την Alexandra (κόρες του Keith Richards και της Patti Hansen) πήγαιναν σε ροκ περιοδείες. «Ηταν οικογενειακοί τύποι», λέει η Georgia Μay, εννοώντας ότι οι Rolling Stones έπαιρναν μαζί και τα παιδιά τους.


Tα κορίτσια περνούσαν μια χαρά –μάζευαν τα ρούχα από τα δοκιμαστήρια, πετούσαν σαΐτες από τα παράθυρα των ξενοδοχείων, έκαναν φάρσες παραγγέλοντας σαλιγκάρια σε ορισμένους ιδιότροπους με το φαγητό. 

Εκαναν και δουλειές: Αναλάμβαναν να ξυπνήσουν τους συντελεστές της περιοδείας. 

Σήμερα, η Georgia May Jagger, 21 ετών, αποδεικνύει ότι υπερίσχυσαν τα σωστά γονίδια: Aπό τη μητέρα της πήρε τα χρυσά μαλλιά, τα έντονα ζυγωματικά και το τέλειο σώμα, και από τον πατέρα της τα απίστευτου μεγέθους χείλη.

«Ιδια η μάνα σου!», πιθανόν να της λέει ο πατέρας της, αφού η Georgia May δείχνει και εκείνη να προτιμάει τους ροκ σταρ. Πρώτα ο Django James Stewart (γιος του Dave Stewart των Εurythmics και της Siobhan Fahey των Bananarama), ύστερα ο Josh McLellan, μοντέλο και μέλος της πανκ μπάντας του αδερφού της, James Jagger, Turbogeist. 

Το σήμα κατατεθέν της, πάντως, είναι το χώρισμα ανάμεσα στα δυο μπροστινά δόντια της. Τις προάλλες, κάποιος της είπε στο δρόμο «Θα μπορούσες να βάλεις μια χρυσή λίρα ανάμεσα στα δόντια σου», για να εισπράξει την πληρωμένη απάντηση: «Δεν γίνεται. Το έχω δοκιμάσει. Μόνον πενηντάπενα χωράνε!»

ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ
Η G.M. (εδώ στην καμπάνια των Hudson Jeans) λέει μόνον τα καλύτερα για τη μαμά της: «Θυμάται τα πάντα, γιατί δεν έπαιρνε ναρκωτικά. Μπορεί να δει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία 40 ετών και να θυμηθεί τι χρώμα κραγιόν φορούσε!»






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: