Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η Αντζελίνα έδιωξε τον Μπραντ από το σπίτι


Ο κακός χαμός έγινε πρόσφατα στο σπιτικό των Μπραντζελίνα με την Τζολί να δυσκολεύεται να συγχωρήσει τον Πιτ για "αυτό" που της έκανε.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγινε τόσο έξαλλη με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) επειδή δεν την συνόδευσε στην βραδιά των βραβείων Critics' Choice Awards που του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Η 39χρονη σταρ ήταν υποψήφια στην κατηγορία του καλύτερου σκηνοθέτη για την ταινία της "Unbroken" ενώ στην κατηγορία για τον Α' Γυναικείο Ρόλο είδαμε και την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) για την ερμηνεία της στην ταινία "The Cake".

Ήταν η πρώτη φορά που οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο δημόσια τα τελευταία έξι χρόνια και παρότι η Τζεν είχε στον πλευρό της τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) η Άντζι πήγε μόνη της.

Ε, και αυτό δεν μπόρεσε να του το συγχωρήσει του Μπραντ, τον οποίο, αναφέρουν πηγές του "Life & Style", αποκάλεσε "δειλό" στα μούτρα του.

"Όταν εκείνος προσπάθησε να την παρηγορήσει, εκείνη δεν του επίτρεψε καν να την αγγίξει", μεταφέρουν οι πηγές με αποτέλεσμα εκείνος να πάει να μαζέψει λίγα πραγματάκια στη βαλίτσα του και να φύγει για λίγο…

Στο μεταξύ, αυτές τις μέρες η Τζολί ταξιδεύει στον κόσμο με την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες ενώ η Άνιστον, όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει ότι "δεν υπάρχει θέμα μεταξύ των δύο γυναικών και επιτέλους ας σταματήσει το σίριαλ".


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: