Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

H αψεγάδιαστη Charlize Theron



Εκείνη έχει δηλώσει ότι η ομορφιά είναι το αποτέλεσμα της καλής ζωής και των θετικώνσκέψεων. Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος νιώθει καλά, αυτό αποτυπώνεται στο πρόσωπο του και περνάει και στους γύρω του. Σίγουρα, όμως, δεν φτάνει μόνο η καλή διάθεση για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο.

Ποια είναι, όμως, η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της μεγάλης σταρ;
- Η Charlize κάθε πρωί πλένει το πρόσωπο της με κρύο νερό, βάζει την αντηλιακή κρέμα της La Roche Posay, απλώνει ελάχιστο make up, περνάει τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες της και φεύγει από το σπίτι.

- Για το βράδυ, χρησιμοποιεί τον αφρό καθαρισμό Diorsnow για να αφαιρέσει ρύπους και μακιγιάζ και μετά απλώνει στα μάτια της την Capture Totale Eye Cream. Κρέμες νύχτας αλλάζεισυχνά καθώς πιστεύει πως η επιδερμίδα δε πρέπει να δέχεται συνέχεια τα ίδια συστατικά γιατί τα συνηθίζει και παθαίνει ανοσία.

- Μέσα στην ρουτίνα ομορφιάς της είναι και η απολέπιση που βοηθά την επιδερμίδα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να ανακτήσει την υγεία και την ομορφιά της.

- Το αγαπημένο της προϊόν είναι το Dior LʼOr de Vie, ένα serum με έξτρα δραστική σύνθεση που προσφέρει άμεση τόνωση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Για να είναι υγιή τα μαλλιά της, αποφεύγει να τα στεγνώνει με σεσουάρ όταν δεν είναι απαραίτητο. 

Αν και το αγαπημένο της χτένισμα είναι το κλασικό 60ʼs με όγκο στην ρίζα, η Charlize προτιμά πιο απλά πράγματα στην καθημερινότητα της. 

Εκτός από το σαμπουάν και το conditioner, η μεγάλη σταρ κάνει πολύ συχνά θεραπείες με έλαια και άλλα ενυδατικά συστατικά.

- Για να διατηρείται σε φόρμα η Charlize προσέχει τη διατροφή της. Συνηθίζει να λαμβάνει 6 μικρά γεύματα την ημέρα τα οποία είναι κυρίως φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνη και γιαούρτι.

- Η άσκηση αποτελεί ρουτίνα για εκείνη. Η yoga, το pilates, το καράτε, το τζόκινγκ και τοκολύμπι είναι από τα αθλήματα που αγαπά περισσότερο.

Όπως κατάλαβες, η 38χρονη Charlize δεν αφήνει τον χρόνο να την κάνει ό,τι θέλει.

Με απλή καθημερινή περιποίηση και σύμμαχο της προϊόντα που εμπιστεύεται και που είναι γνωστά για την αποτελεσματικότητα τους, καταφέρνει να παραμένει λαμπερή καιαψεγάδιαστη.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: