Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Μπες και εσύ στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα!



Ηρθε ο Δεκέμβρης και όλοι γύρω σου κάνουν σαν τρελοί για τα Χριστούγεννα. Λίγο η οικονομική στενότητα και λίγο το εργασιακό άγχος, λίγο τα οικογενειακά προβλήματα ή απλώς μία γενική επαγγελματική εξουθένωση, σας κάνουν να νιώθετε πως βρίσκεστε εκτός πνεύματος. Ακολουθούν 7 τρόποι για να αρχίσετε να απολαμβάνετε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Διακοσμήστε το εξωτερικό του σπιτιού σας
Τοποθετήστε λαμπάκια έξω από το σπίτι σας στις αρχές Δεκεμβρίου, έτσι ώστε ολόκληρος ο μήνας να έχει μία χριστουγεννιάτικη αίσθηση. Σκεφτείτε τα φώτα LED, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα και να προστατέψετε το περιβάλλον. Αν θέλετε κάτι πιο παραδοσιακό, αγοράστε μία φάτνη και τοποθετήστε λάμπες στο εσωτερικό της.

Διακοσμήστε το εσωτερικό του σπιτιού σας
Αυτό πρέπει επίσης να γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να μπορείτε να μπείτε στο πνεύμα νωρίτερα. Βγάλτε τα στεφάνια, τις μπάλες χιονιού, το καρουζέλ και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα για να στολίσετε το σπίτι σας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Εάν έχετε ένα τεχνητό (ψεύτικο) χριστουγεννιάτικο δέντρο, τοποθετήστε το δέντρο σε κάποιο σημείο του σπιτιού στις αρχές Δεκεμβρίου. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή, δεδομένου ότι θα φωτίσει το δωμάτιο όλο τον μήνα υπενθυμίζοντας την έλευση της χαρμόσυνης γιορτής. Εάν αγοράζετε κάθε χρόνο ένα φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, καλή περίοδος είναι η δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Διακοσμήστε το με τα μέλη της οικογενείας ή τους φίλους σας, ενώ ακούτε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μπες και εσύ στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα
Θυμάστε εκείνα τα νόστιμα μπισκότα που η γιαγιά σας συνήθιζε να κάνει πάντα κατά τη διάρκεια των διακοπών; Πάρτε τη συνταγή και επιδοθείτε στη ζαχαροπλαστική! Προσκαλέστε φίλους και ανταλλάξτε χριστουγεννιάτικες συνταγές. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε νέες συνταγές στο βιβλίο συνταγών σας.

Κρατήστε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους
Μία από τις βασικές ιδέες των Χριστουγέννων είναι η συντροφικότητα. Αγοράστε χριστουγεννιάτικες κάρτες και ταχυδρομήστε τες για τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους που σας ενδιαφέρουν. Αυτό θα προσφέρει χαμόγελο και χαρά, όπως και τον εαυτό σας. Επίσης, προσκαλέστε φίλους στο σπίτι σας ή έξω για ένα γεύμα ή έναν καφέ.

Χριστουγεννιάτικες ψυχαγωγικές δραστηριότητες
Στο σπίτι σας, στο αυτοκίνητό σας… παντού! Κατεβάστε μουσική για το iPod, το MP3 player και ακούστε την στον δρόμο. Μην ξεχάσετε να τραγουδήσετε και εσείς. Παράλληλα, παρακολουθήστε χριστουγεννιάτικες ταινίες και διαβάστε χριστουγεννιάτικα βιβλία.

Μην ξεχάσετε τα δώρα
Αγοράστε δώρα για όλους στην οικογένειά σας και τους φίλους σας. Μην γίνεστε Σκρουτζ! Φανταστείτε τη χαρά στα πρόσωπά τους όταν τα ανοίξουν! Βάλτε τα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανοίξτε τα την ημέρα των Χριστουγέννων. Κατά το άνοιγμα βγάλτε φωτογραφίες τις αντιδράσεις τους. Πρόκειται να καταστούν ωραίες αναμνήσεις, ενώ το φωτογραφικό υλικό μπορεί να χρησιμεύσει την επόμενη χρονιά ως χριστουγεννιάτικη κάρτα. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε μια ανταλλαγή δώρων ή να κάνετε έκπληξη στα παιδιά σας με έναν Άγιο Βασίλη.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: