Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ελ. Μελέτη: Μου έφτανε ο κρύος ιδρώτας που τους έλουζε



Στην πρωινή εκπομπή του Mega βρέθηκε η Ελεονόρα Μελέτη.
Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εκπομπές που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια στο Star και εξήγησε στον Μάρκο Σεφερλή πως δεν έχει τύψεις και ενοχές, αφού δεν έφερε ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση.

"Στη δική μας την εκπομπή τουλάχιστον προσέχουμε πάρα πολύ πώς θα διαχειριστούμε πρόσωπα και θέματα. Μάλιστα, στην αρχή ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για να με πείσουν να κάνω αυτή την εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Star ήταν ότι επιτέλους θα αποκτούσα κι εγώ βήμα και όποιος με έχει στήσει στον τοίχο θα περάσει από κόσκινο", είπε η Ελεονόρα Μελέτη, διευκρίνισε όμως πως δεν το έκανε ποτέ.

"Και μόνο μερικές φορές ο κρύος ιδρώτας που πρέπει να ένιωσε κάποιος κατά τη διάρκεια που τους έπαιζα και περίμεναν ότι θα τους ξεφτιλίσω επειδή οι ίδιοι είχαν κάνει το ίδιο στο παρελθόν, μου αρκούσε", είπε η παρουσιάστρια.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: