Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το 2016 για Μπαρτσελόνα



Το CAS απέρριψε την έφεση της Μπαρτσελόνα σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών που της είχε επιβάλει η FIFA κι έτσι θα παραμείνει χωρίς ενίσχυση στο ρόστερ της μέχρι τον Ιανουάριο του 2016.


Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, η ανώτατη νομική αρχή στον αθλητισμό, έκρινε ότι η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε αποφανθεί ορθώς σχετικά με την ποινή των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα είχε τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA για παράβαση των κανονισμών περί εγγραφής ποδοσφαιριστών κάτων των 18 ετών.

Πρόκειται για δέκα περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων ο Γάλλος Σεντρί, οι Κορεάτες Πάικ Σέουνγκ Χο, Λι Σέουνγκ Γου και Γιανγκ Γκιέο Λι και ο Νιγηριανός Μπόμπι Αντεκάνιε.

Η τιμωρία στους Καταλανούς προβλέπει απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους, δηλαδή για την περίοδο του Ιανουαρίου και του καλοκαιριού, καθώς και πρόστιμο 370.000 ευρώ.

Η ποινή αυτή κανονικά είχε ισχύ από το φετινό καλοκαίρι, αλλά απέκτησε ανασταλτικό χαρακτήρα επιτρέποντας στην Μπαρτσελόνα να προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: