Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ολίβια Ουάιλντ: «Τα μέσα προβάλλουν ένα μη ρεαλιστικό σώμα μετά την εγκυμοσύνη»



Κάτι παραπάνω από ειλικρινής εμφανίστηκε η Ολίβια Ουάιλντ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ABC News, δηλώνοντας πως τα μέσα «καταστρέφουν» τη γυναικεία αυτοπεποίθηση με τα πρότυπα που προβάλλουν. Όλα αυτά βέβαια με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της πριν από επτά μήνες και την άρνηση της όμορφης ηθοποιού να ακολουθήσει δύσκολες και επικίνδυνες δίαιτες για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης


Η Ολίβια Ουάιλντ, που γνωρίσαμε ως γιατρίνα στο πλευρό του εκκεντρικού γιατρού Γκρέγκορι Χάουζ στη σειρά House M.D μοιάζει πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ. «Τα μέσα φταίνε για τις επικίνδυνες και μη ρεαλιστικές προσδοκίες των γυναικών για το σώμα τους αμέσως μετά την εγκυμοσύνη», δήλωσε η σούπερ σέξι Ουάιλντ καθιστώντας σαφή την άρνησή της να βάλει το σώμα της σε αυτές της διαδικασίες.

«Γέννησα πριν από επτά μήνες. Δε θα αφήσω τα πρότυπα αυτά να με καταβάλλουν. Θα κάνω αυτό που με κάνει να νιώθω καλά, όχι όσα επιβάλλουν στις γυναίκες τα μέσα», τόνισε η Ολίβια αναφερόμενη φυσικά στις δίαιτες-εξπρές και σε όλες αυτές τις επικίνδυνες για τον οργανισμό διαδικασίες που ακολουθούν οι γυναίκες του κόκκινου χαλιού για να ξεφορτωθούν τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Ολίβια Ουάιλντ: «Τα μέσα προβάλλουν ένα μη ρεαλιστικό σωματότυπο μετά την εγκυμοσύνη»

Όσο για τη γυναικεία ομορφιά; Η ηθοποιός δηλώνει χαρούμενη που ο κόσμος μπορεί πλέον έχει κατανοήσει το πόσο υπερεκτιμημένη είναι και παραδέχεται: «Έχω σταματήσει να ρίχνω τόσο βάρος στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μεγαλώνω και μ’ αρέσει. Δεν θα τα βάλω με το χρόνο. Μ’ αρέσει να ντύνομαι και να βάφομαι αλλά δεν πιέζομαι να είμαι όμορφη όλη την ώρα».

Η ηθοποιός που πέρα από το ταλέντο φημίζεται και για την ομορφιά της δίνει με τον τρόπο αυτό ένα «μάθημα» σε όλες εκείνες τις περσόνες που αρνούνται να συμβιβαστούν με το σώμα, τη ηλικία και το πέρασμα του χρόνου, καταλήγοντας θλιβερά αντικείμενα στο παιχνίδι των φώτων.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: