Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Επιτέλους: Αποχώρηση με ευθεία επίθεση στη Σπυροπούλου


Κόσμος και κοσμάκης έχει φύγει από την εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου (μη σου πω από τότε που η μικρη ξανθιά τρούπωσε στην τιβί) κι έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ούτε ένας από αυτός δε βγήκε πει πώς έχουν ακριβώς τα πράγματα.



Μόνο μισόλογα, μασημένες κουβέντες άντε και καμιά σπόντα είναι η αντίδραση των πρώην συνεργατών της Σπυροπούλου, αφού έχουν περάσει με... δόξες και τιμές τη μεγάλη πόρτα της εξόδου. 


Αλλά φαίνεται ότι στην κατηγορία αυτή δεν ανήκει η Ελευθερία Κεφαλά. Η έμπειρη δημοσιογράφος, που στο "βαρύ" βιογραφικό της πρόσθεσε την πιο σύντομη αρχισυνταξία ever στα τηλεοπτικά χρόνια.

Γιατί βλέπεις, η Κεφαλά που έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με Ανδρέα Μικρούτσικο και Ρούλα Κορμηλά, άντεξε στο "αυτί" της Σπυροπούλου μόλις δύο μέρες. Μετά τα βρόντηξε κι έφυγε. Αλλά φρόντισε, όμως, να τα "χώσει" στη Σπυροπούλου κι επιτέλους για εμάς βρέθηκε ο άνθρωπος που "έσπασε" τη σιωπή του. 

Λίγο ακόμη και θα πιστέψουμε ότι πριν τους βάζουν και υπογράφουν... όρκο σιωπής!

Η Κεφαλά, που λες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Star είναι έξαλλη με την Κων/να και φέρεται να δήλωσε για το άδοξο τέλος της σύντομης συνεργασίας τους ότι η μικρή ξανθιά αγνοούσε τις προτάσεις της για ενότητες και θέματα και την αντιμετώπιζε με υποτιμητικό τρόπο!!!
Άντε....






 ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: