Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δες πώς πήγε η Πάολα στην παρέλαση της κόρης της!


Μόλις πριν λίγες μέρες σάς είχαμε δείξει τη φωτογραφία που "ανέβασε" ο πρώην σύζυγος της Πάολα από την Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπου η κόρης τους Παολίνα ήταν σημαιοφόρος. Μάλιστα, είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση η σούπερ κοντή φούστα της μικρής.


Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε πώς είχε πάει η μαμά Πάολα στην παρέλαση, διότι δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την τόσο σημαντική στιγμή της μοναχοκόρης της. Και ναι η Πάολα, πιο μελαχρινή από ποτέ, έκανε grande εμφάνιση, φορώντας κατακόκκινες γόβες και διχτυωτό καλσόν. Επειδή, όμως έκανε κρυάκι, έριξε και μαύρο παλτό.


Η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγος της, Φώτης Ζογγλοπίτης ταξίδεψαν μέχρι την Συκιά Χαλκιδικής προκειμένου να θαυμάσουν την Παολίτα, η οποία πάει στην έκτη Δημοτικού. Μάλιστα, η μικρή ζει στην κωμόπολη της Κασσάνδρας, τόπο καταγωγής της μητέρας της.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: