Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ατρόμητος - Ξάνθη 2-0



Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ατρόμητος, επικρατώντας 2-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι, για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χαβιέρ Ουμπίδες, που σημείωσε δύο εντυπωσιακά γκολ για τους νικητές, στο 14ο και το 50ο λεπτό.


Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Ναπολεόνι να πλασάρει και με προβολή του Μπέρτου η μπάλα να αλλάζει τροχιά και να βρίσκει το δοκάρι στο 14΄. Επτά λεπτά αργότερα (21΄), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Ουμπίδες, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" του Ζαρόπουλου με δεξί βολέ έξω από την περιοχή.

Ο Αργεντινός άσος ήταν σήμερα ασυναγώνιστος. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου «καθάρισε» το παιχνίδι με ακόμα ένα εξαιρετικό γκολ, με απευθείας φάουλ στο 50΄. Αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, θέτει υποψηφιότητα και για το συνολικό βραβείο της αγωνιστικής, ενώ σίγουρα κάποιο από τα γκολ του (πιθανότατα το πρώτο) θα είναι ανάμεσα στα καλύτερα.

Η Ξάνθη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Κλέιτον στο 66΄, με τον Γκομπούροφ να κρατάει το «μηδέν». Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, που χωρίς να απειληθούν ξανά, κράτησαν το 2-0 έως το τέλος.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Αγκουαζί, Κοντοές, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης - Μπέρτος, Φλίσκας, Κλέιτον

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (46΄ Δημούτσος), Αγκουαζί (64΄ Φάμπιο), Ουμπίδες, Ναπολεόνι (75΄ Μπάλλας), Παπάζογλου.

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος (61΄ Γουάλας), Γούτας, Ομπόντο, Καρυπίδης, Φλίσκας (56΄ Παπαστεριανός), Λουσέρο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος, Κλέιτον.


SHARE THIS

0 σχόλια: