Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Game of Thrones: Η γυμνή Σέρσι Λάνιστερ στοίχισε 200.000 παραπάνω!



Σημαντική επιβάρυνση για τον προϋπολογισμό είναι η παρουσία της Λένα Χίντεϊ, η οποία υποδύεται τη μοχθηρή βασίλισσα του King's Landing, Σέρσεϊ Λάνιστερ, στη δημοφιλή σειρά Game of Thrones. 


Κι αυτό επειδή στα γυρίσματα της επίμαχης σκηνής, η οποία περιλαμβάνεται στο πέμπτο βιβλίο -πάνω στο οποίο έχει βασιστεί η σειρά- κατά την οποία η Σέρσεϊ τιμωρείται για όλα όσα έχει κάνει στο παρελθόν, περιφερόμενη γυμνή και με κομμένα τα μαλλιά στο Δρόμο της Ντροπής, στα στενά του King's Landing.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Αμερική αναφέρουν ότι το μπάτζετ ξέφυγε κατά 200.000 δολάρια, για να μπορεί η πρωταγωνίστρια να έχει την προστασία που χρειάζεται και να μην διαρρεύσουν γυμνές φωτογραφίες, πριν τη προβολή του επεισοδίου.

Σημειωτέον η ηθοποιός περιφερόταν γυμνή στη μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, αλλά οι παραγωγοί πλήρωσαν 50.000 δολάρια την ημέρα για να αποτρέψουν κάποια διαρροή, με αποτέλεσμα παρά τους χιλιάδες θαυμαστές που βρέθηκαν στον τόπο τον γυρισμάτων να μην υπάρξει η παραμικρή... διαφυγή φωτογραφίας ή εικόνας.

Σύμφωνα πάντως με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, για τη φύλαξη των γυρισμάτων προσελήφθησαν 200 φύλακες ασφαλείας για τα γυρίσματα της σκηνής, αλλά η παραγωγή έδωσε και πολλά χρήματα στους ντόπιους καταστηματάρχες οι οποίοι έπρεπε να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους, προκειμένου να γυριστεί το Game of Thrones.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: