Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Λατρεία για τα Cronuts



Πάνω στο ράφι η σειρά βραβείων. Οταν ξεκίνησε στα 16 από το Παρίσι, o Dominique Ansel δεν πίστευε ότι θα γινόταν πρόσωπο της χρονιάς για το cronut: Το υβριδικό κρουασάν-donut που έκανε το New York Magazine να δηλώσει ότι μία μπουκιά είναι αρκετή για να αλλάξει τη ζωή σου!
«Την πρώτη φορά που δοκίμασα να τηγανίσω κρουασάν ήταν αποτυχία», ομολογεί. Από τον Μάιο, όμως, που έγινε το λανσάρισμα, έχει περάσει από όλα τα late shows, ενώ οι αντιγραφές τον ανάγκασαν να κατοχυρώσει το όνομα ως διεθνές σήμα κατατεθέν.

 Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, οι πιστοί του περίμεναν από τις 4.30 το πρωί για 1.000 Cronut Hole Concrete, ενώ κυκλοφόρησε και το μαγικό σουφλέ, τετραγωνίζοντας ένα κλασικό κέικ σοκολάτας. «Αν μπορείς να επαναφέρεις τη νoσταλγία, πέτυχες το στόχο». Ακόμα και με ένα υβριδικό cronut!


Greek cronut
Ποντιακά γατμερλία, τσιπιλούδια και λουκμούδια, οι τηγανίτες με τρύπα στη μέση που έφτιαχναν όλες οι μαμάδες: Τα ελληνικά cronuts προ cronuts. Και, όχι, δεν ήταν η έμπνευση για τον Dominique Ansel!

Cronut, κάτι ανάμεσα



ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: