Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Τι γύρευε η Lady Gaga στα Εξάρχεια;



Λίγο πριν φύγει από την Αθήνα η Lady Gaga φόρεσε μια απλή εμφάνιση πόλης (ένα βρακί, ένα σουτιέν, ένα δερμάτινο τζάκετ και 24ποντα μποτίνια, όλα σε μαύρο χρώμα) και, αφού αποχαιρέτησε το πλήθος έξω από το «Μεγάλη Βρετανία», αποχώρησε υπό την συνοδεία των σωματοφυλάκων της, με προορισμό τα Εξάρχεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα της ποπ ζήτησε πριν φύγει να την οδηγήσουν σε ένα ειδικευμένο δισκοπωλείο προκειμένου να αγοράσει συλλεκτικούς δίσκους σε βινύλιο, όχι για την ίδια αλλά για να τους κάνει δώρο σε δικούς της ανθρώπους και φίλους της που έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτούς.

Μόνο που τελικά στάθηκε άτυχη καθώς το δισκοπωλείο ήταν κλειστό και όπως έγραψε αργότερα στο facebook, στενοχωρήθηκε πολύ που έφυγε με άδεια χέρια.

Εν τούτοις, μια που βρισκόταν ήδη έξω από το δισκοπωλείο, δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη και έκανε ένα promotion του νέου της δίσκου, κολλώντας μόνη της το αφισάκι στη βιτρίνα.

Πρόκειται για το «Cheek to Cheek», για τον οποίο συνεργάστηκε με τον 88χρονο Tony Bennett. Ο δίσκος που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει μια συλλογή από κλασσικά κομμάτια της αμερικανικής τζαζ με μεγάλους συνθέτες όπως οι George Gershwin, Cole Porter, Jerome Kern και Irving Berlin.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες του αεροσκάφους που θα την μετέφερε στις Βρυξέλλες, η ποπ σταρ πόζαρε για τελευταία φορά και έγραψε στο facebook: «Sas agapo, Athens».






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: