Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

H νιόπαντρη Αμάλ Αλαμουντίν έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα – Από τον Κλούνεϊ στον Σαμαρά



Ενώ όλος ο κόσμος από χθες παρακολουθεί τις ειδήσεις για τον γάμο του Τζορτζ Κλούνε”ι με την Αμάλ Αλαμουντίν, η δυναμική, επιτυχημένη Βρετανίδα δικηγόρος που συνεργάζεται και με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, έρχεται κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα καθώς αναλαμβάνει δράση για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, με προτροπή και του σταρ συζύγου της.


Είναι γνωστό το θέμα που παγκοσμίως ανακινήθηκε όταν μετά από ερώτηση δημοσιογράφου στην παρουσίαση της ταινίας Monuments Men στο Βερολίνο, ο Κλούνεϊ τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στη χώρα μας. Και ενώ ο σάλος κάποια στιγμή κόπασε, φαίνεται πως ο Κλούνεϊ αλλά και η συζυγός του αποφάσισαν να κάνουν κάτι περισσότερο για να στηρίξουν την Ελλάδα.

Ετσι η Αμάλ έρχεται στη χώρα μας για να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η ίδια επιθυμεί τις τρεις μέρες που θα μείνει στην Ελλάδα να υπάρξει διακριτικότητα και να μη γίνει ένα ανελέητο κηνύγι από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους, γεγονός που θα δυσκολέψει και την αποστολή που έχει αναλάβει.

Η είδηση για την εμπλοκή της έγινε γνωστή στις αρχές του μήνα, μετά από δηλώσεις του σκηνοθέτη Φαίδωνα Παπαμιχαήλ που τοποθετούσε την άφιξή της εντός Σεπτεμβρίου. Ομως με τη φόρτιση του γάμου και κυρίως επειδή είχε γίνει γνωστή η ημερομηνία αποφασίστηκε η μετατόπιση του ραντεβού. Πάντως τότε το υπουργείο Πολιτισμού δήλωνε άγνοια για το γεγονός. Εχει ενδιαφέρον πάντως ότι μετά τη Μέρκελ το επόμενο ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με γυναίκα διεθνή προσωπικότητα, θα είναι αυτό με την Αμάλ. Απομένει να δούμε τί συμβολικό δώρο γάμου θα της προσφέρει.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: