Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Κι όμως, η θεαματική τούμπα στα GQ Awards δεν ανήκει στη Λόρενς


Κι όμως, η θεαματική τούμπα στα GQ Awards δεν ανήκει στη Λόρενς

Αν κάποια σταρ του Χόλιγουντ φημίζεται για τις… τούμπες της, αυτή δεν είναι άλλη από τη Τζένιφερ Λόρενς.
Η βραβευμένη με χρυσό αγαλματίδιο ηθοποιός έχει σωριαστεί, ουκ ολίγες φορές, σε κινηματογραφικές τελετές, ακόμη και στα Όσκαρ, κατά τη βράβευσή της.

Στα περσινά Όσκαρ, έπεσε στα σκαλιά την ώρα που ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο για το ρόλο της στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας".

Ένα χρόνο μετά, στη φετινή τελετή των χρυσών αγαλματιδίων δεν πρόσεξε τον κώνο, που είχαν τοποθετήσει οι άνδρες της ασφάλειας στο κόκκινο χαλί, παραπάτησε και… πάρτη κάτω ξανά!

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, η 23χρονη, το όνομα της οποίας βρίσκεται στη λίστα με τις 101 διάσημες γυναίκες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με την υποκλοπή και διαρροή γυμνών φωτογραφιών, δεν είναι η μόνη απρόσεχτη celebrity…

Η Καρά Ντελεβίν ήταν εκείνη που έφαγε μία θεαματική τούμπα στην τελετή των GQ Men Of The Year Awards, που έλαβε χώρα την Τρίτη στο Λονδίνο.


Το διάσημο μοντέλο, που θεωρείται από τις ραγδαία ανερχόμενες καλλονές στο χώρο της μόδας, απαθανατίστηκε να κυλιέται στο πάτωμα με τον σχεδιαστή Τζόναθαν Σόντερς του οίκου Paul Smith να προσπαθεί μάταια να τη βοηθήσει.


Απ’ ό,τι φαίνεται, η 21χρονη ήπιε μερικά ποτηράκια παραπάνω, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διατηρήσει την ισορροπία της πάνω στα ψηλοτάκουνά της. 

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: