Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Το... πορτογαλικό καλωσόρισμα του Βιεϊρίνια στον Σάντος



Η ανακοίνωση του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσίας της Πορτογαλίας, όπως είναι φυσιολογικό, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στα ΜΜΕ της χώρας για την πορεία του «Νάντο» στα ελληνικά γήπεδα, στα οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.


Επόμενο ήταν, να κληθεί να μιλήσει για αυτόν, ένας Πορτογάλος πρώην παίκτης του, ο οποίος τον έζησε και τον γνώρισε καλά, όσο οι δυο τους βρίσκονταν στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε κολακευτικά σχόλια για τον Σάντος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λισσαβόνας:

«Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες του Φερνάντο Σάντος και τη δουλειά που έκανε στα ελληνικά κλαμπ και την ελληνική εθνική ομάδα. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική παρουσία του και στην εθνική μας ομάδα».

Αργότερα, ο άσος της Βόλφσμπουργκ, προσέθεσε: «Η συνεργασία μου με τον Φερνάντο Σάντος ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις στην καριέρα μου. Ήταν ο προπονητής που μου έδωσε αυτοπεποίθηση στα πρώτα χρόνια που μεταγράφηκα στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, ο Βιεϊρίνια ανέφερε: «Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην, πλέον, προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας Πάουλο Μπέντο, ο οποίος με πίστεψε και με επανέφερε στην εθνική, όμως, τώρα ανοίγει μία νέα σελίδα στην ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: