Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

"Γα**σου" θα γράψει η Γκρίφιθ πάνω στον "Αντόνιο"


Τελικά το τατουάζ με το όνομα του πρώην συζύγου, ακόμη στο μπράτσο της Μέλανι βρίσκεται. Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε με τι θα το αντικαταστήσει. Και ξάφνιασε!


Η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) και ο Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) χώρισαν το καλοκαίρι ύστερα από 18 χρόνια και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε και το "σίριαλ" με το τατουάζ της Μελ.
Μία τεράστρια καρδιά με το όνομα "Αντόνιο" γραμμένο μέσα έχει χτυπήσει η Μελ στο δεξί της μπράτσο και μια το δείχνει μια το κρύβει.
Η ίδια άφησε να εννοηθεί πώς έχει ξεκινήσει διαδικασίες... εξαφάνισής του, όμως τελικά, να που τόσους μήνες μετά, το τατού είναι στη θέση του. Η Γκρίφιθ, όμως είναι λίγο αγριεμένη.
Ο φακός τσάκωσε την 56χρονη σταρ να βγαίνει από το γυμναστήριό της και το τατουάζ φαινόταν στη θέση του και σε όλο του το μεγαλείο.
"Μια χαρά σε βλέπω Μέλανι", της λέει ο ρεπόρτερ. Γελά εκείνη, αλλά εκείνος συνεχίζει... "Η αφαίρεση του τατουάζ πώς πάει;", ρωτά. Χαμογελά η Γκρίφιθ πονηρά αλλά στην επόμενη ερώτηση τα δίνει όλα.
"Τι θα γράψεις επάνω του; Έχεις σκεφτεί;", θέλει να μάθει ο ρεπόρτερ. Και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου η Μέλανι του λέει: "Γα**σου". Ε, ρε γέλια και χαρές...

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: