Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μπλανς Ντιμπουά η Κατερίνα Λέχου



Ο Γεωργιανός Λεβάν Τσουλάτζε θα σκηνοθετήσει την Κατερίνα Λέχου που θα υποδυθεί την Μπλανς Ντιμπουά και τον Τάσο Ιορδανίδη -Στάνλεϊ Κοβάλσκι- στο αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς ''Λεωφορείο ο Πόθος'' που θα ανέβει τη χειμερινή σεζόν στο θέατρο Ανεσις.


Ο Τσουλάτζε θεωρείται ο αναμορφωτής του gεωργιανού θεάτρου. Οι δουλειές του έχουν ''ταξιδέψει'' και ''ταξιδεύουν'' στην Ιταλία, το Ισραήλ, τη Ρωσία και τη Μεγάλη Βρετανία. Οι σκηνοθεσίες του αφορούν κατά κύριο λόγο έργα κλασικού ρεπερτορίου και διακρίνονται για την εμπεριστατωμένα καινούρια καλλιτεχνική του άποψη.
Οι διεθνείς διακρίσεις του πολλές. Το 2012 για το σαιξπηρικό ''Όπως σας αρέσει'' που παίχτηκε στο Globe theatre στο Λονδίνο, βραβεύτηκε με το Award of Excellence.

Χαρακτηριστικά η εφημερίδα ''Guardian'', τη συγκεκριμένη παράσταση τη βαθμολόγησε με άριστα και έγραψε:
''Αν όλες οι θεατρικές παραστάσεις πλησίαζαν στo πλαίσιo αυτού που είδαμε, τότε η δουλειά του κριτικού θα ήταν η πιο εύκολη και ευχάριστη στο κόσμο ''.

Η σκηνοθεσία του Τσουλάτζε είναι βαθιά Τσεχωφική, περιβαλλόμενη από απόλυτη ανθρωπιά.
Το πλέον συναρπαστικό είναι ότι τα σαιξπηρικά νοήματα έβγαιναν με πλήρη καθαρότητα. Ακόμα και η πιο μελαγχολική και δύστροπη καρδιά δεν είχε άλλη επιλογή από το να υποκλιθεί στην μπαγκέτα του Τσουλάτζε....''
Οι πρόβες για το ανέβασμα της παράστασης ξεκίνησαν χθές Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: