Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σκάνδαλο: Πάλι έκοψε μπούτια η Μπιγιονσέ!


Ακόμη μια φορά -κατά πώς φαίνεται- κατέφυγε στο φώτοσοπ η διάσημη τραγουδίστρια και το τι κράξιμο έφαγε δεν λέγεται!!!

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Κορσική όπου και γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της. Εκεί, παρότι οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν, πηγές αναφέρουν ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Τζέι Ζι (Jay Z)ανανέωσαν τους όρκους τους ενώπιων της μονάκριβης κόρης τους, Μπλου Άιβι (Blue Ivy) στην οποία, άλλοι λένε ότι ετοιμάζουν ήδη αδελφάκι.
Μέχρι εδώ όλα καλά...
Έλα όμως που άρχισε η σταρ να ανεβάζει φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα της και ανάμεσα στις πολλές οι φανατικοί της θαυμαστές εντόπισαν και μια "πειραγμένη". Που βγάζει μάτι δηλαδή...
Κατεβαίνει, που λες, η Μπιγιονσέ από τα σκαλιά του πολυτελούς γιοτ της κουνιστή και λυγιστή και είναι μια θεά...
Την επόμενη, όμως, τι την ήθελες, κουκλίτσα μου; Ή μάλλον η ερώτηση είναι "Γιατί πετσόκοψες τα μπουτάκια σου;". Γιατί τα πετσόκοψε και αμέσως μετά την επόμενη φωτογραφία έχουμε και τις αποδεί
Και ιδού οι λεπτομέρειες που δείχνουν τη διαφορά. Το σκαλοπάτι ανάμεσα στα πόδια της σταρ τι έπαθε, οέο;;; Η "κοπτοραπτική" δεν πέτυχε και η εικόνα είναι τόσο "χτυπητή" που είναι, πραγματικά να απορεί κανείς. Γιατί και πάλι γιατί; Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολύ έντονες και τα μηνύματα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη "χτυπούν" αλύπητα.
Και σημειώστε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια -ή όποιοι, τέλως πάντως, χειρίζονται τα σόσιαλ μίντια για εκείνη- το κάνει το λάθος. Τον Απρίλιο είχε δημιουργηθεί και πάλι μείζον σχετικό θέμα. Κάνε κλικ εδώ και θυμήσου.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: