Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τα στιλιστικά πρότυπα του σήμερα!



Μουσικά ρεύματα, εντυπωσιακές προσωπικότητες και στιλιστικές επιλογές είναι άμεσα συνυφασμένα μεταξύ τους και βρίσκονται είτε σε απόλυτη αρμονία είτε σε πλήρη δυσαρμονία.

Όπως και να έχει δημιουργούν στο τέλος μια στυλιστική πραγματικότητα η οποία αποτυπώνεται απο τις σελίδες των περιοδικών, μέχρι την δική σου επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου και μένει για πάντα στα βιβλία της ιστορίας της μόδας.

στιλιστικά πρότυπα,μόδα,στυλ,Katy Perry,rihanna,galsnguys,gals and guys

Στην δική μας εποχή, εφόσον η Madonna μας έχει αφήσει χρόνους, η Beyonce έχει γίνει παρωχημένη και ολίγον μαϊντανός και οι ροκ τύπισσες του Λονδίνου έχουν καιρό να καινοτομήσουν, έχουμε μείνει –όχι όμως και ξεμείνει- με δυο κοπέλες που καθορίζουν και ορίζουν την μόδα της εποχής μας.
Με μεγάλη στιλιστική απόσταση η μία απο την άλλη η Rihanna και η Katy Perry είναι εκείνες που θέτουν τα «ναι» και τα «όχι» και εκείνες που μπορούν να χριστούν ως αδιαμφισβήτητα fashion icons. Γιατί αν όχι αυτές, τότε ποιές;


Rihanna The Bad Gal

στιλιστικά πρότυπα,μόδα,στυλ,Katy Perry,rihanna,galsnguys,gals and guys

στιλιστικά πρότυπα,μόδα,στυλ,Katy Perry,rihanna,galsnguys,gals and guys
Είναι κακιά η κοπέλα τι δεν καταλαβαίνεις. Το λέει, το έχει χαραγμένο στο λαιμό της, φαίνεται, το δείχνει και δεν σηκώνει και αντίρρηση. Όπως ακριβώς και το στιλ της! Η Rihanna έχει καταφέρει και έχει τον εαυτό της σε μια δοκιμαστική κούκλα, στην οποία μπορείς να φορέσεις ότι σου έρθει στο κεφάλι και εκείνη θα δείχνει πάλι φρέσκια, κουλ και σέξι. Είτε την ντύσεις ως άλλον Prince of Bel Air είτε ως χορεύτρια σε νυχτερινό μαγαζί εκείνη –εκτός φυσικά απο απίστευτα σέξι- θα δείχνει και απίστευτα στιλάτη. Γιατί είναι η κοπέλα και ότι και να πούμε λίγο θα είναι.

Για αρχή έχει θέσει τις βάσεις για όλες τις νέες στάρλετ που συνδιάζουν φαρδιά τζιν με περίτεχνα πέδιλα και φαρδιά φούτερ με κόκκινο κραγιόν. Και αν θυμηθείς καλύτερα, θα δεις πως και εσύ έχεις βγει απο το σπίτι σου με το ίδιο outfit. 

Με μια συμπεριφορά αρκετά ρεμπέλικη, τολμά να φορέσει τα ακατανόμαστα και να παραμένει πρώτη στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες σταρ. Τα μυστικά της όπλα; Υπερμεγέθη σκουλαρίκια κρίκοι μέσα απο τα οποία χωράει να περάσει και το κεφάλι σου, μαύρο πολύ μαύρο, σκουφάκια με αφτιά κουνελιού –καμία ντροπή!-, δίχτυ παντού, κόκκινο κραγιόν πάντα και ρούχα που θα είναι ή πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα. Τα ενδιάμεσο για την RiRi δεν υπάρχει. Είναι των άκρων, πως να το κάνουμε...;

Και για να πάρεις μια εικονική άποψη του στιλ της δες ένα απο τα πιο stylish βίντεο της!



Katy Perry The California Gal

στιλιστικά πρότυπα,μόδα,στυλ,Katy Perry,rihanna,galsnguys,gals and guys

στιλιστικά πρότυπα,μόδα,στυλ,Katy Perry,rihanna,galsnguys,gals and guys

Η άλλη όψη του ίδου νομίσματος! Η Katy Perry είναι πολύ πιο γλυκιά αλλά το ίδιο πικάντικη, πολύ πιο θηλυκή αλλά το ίδιο εκκεντρική. Το στιλ της θα πίστευες πως έχει έρθει κατευθείαν απο την Χώρα των Θαυμάτων και πως συνεργάζεται με την Disney Land απο την οποία παίρνει «δωράκια» για να ντύνεται σαν μια απο τις επίσης Πριγκίπισσες. Τσαχπίνα, ταμπουκαλού, σέξι, με καμπύλες και συμπεριορά κοριτσιού η ίδια μοιάζει με μια άλλη Jessica Rabbit, αρκετά όμως πιο αστεία. 

Δεν είναι πάντα τέλεια αλλά είναι εκείνη που έκανε μόδα τα μαλλιά σε όλα τα χρώματα και τρέχεις τώρα εσύ στα κομμωτήρια για να δώσεις μια πιο ροζ απόχρωση στις άκρες σου. Είναι εκείνη που δεν δίστασε να ντυθεί ταινία φιλμ, εισητήριο, αμερικάνικη σημαία και κουτί με ποπ-κορν και να δείχνει σέξι! (Μιλάμε για κανονικά φορέματα, δεν πρόκειται για αστείο!)

Το πιο επιτυχημένο στοιχείο σε εκείνη είναι πως δεν μπορείς να αντιγράψεις εύκολα το στιλ της, σε αντίθεση με την Rihanna. 

Σε προκαλώ να βγεις για ποτό με φόρεμα ποπ-κορν! Αλλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να έρθεις πιο κοντά με την pin-up πλευρά σου και να αισθανθείς λίγο περισσότερο κορίτσι απο την Καλιφόρνια, ακόμα και αν μένεις στις Κουκουβάουνες! Τα όπλα σου; Θυληκά φορέματα, με άλλα λόγια όσο πιο στενά και κοντά μπορείς. Ψηλόμεσα σορτσάκια, έντονο αϊλάινερ, μπούκλα στο μαλλί και γόβα στο πόδι. Ενώ τα φορέματα σε γραμμή Α θα μπουν για τα καλά στη ζωή και την ντουλάπα σου. τέλος, χρώμα. Πολύ χρώμα. Νέον, έντονο, girly, σε μεγάλες δόσεις και χωρίς σταγονόμετρο.

Και για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, δες το βίντεο που αποδεικνύει πως πρόκειται για μια απο τις μεγαλύτερες στιλιστικές επιρροές της εποχής μας!







ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: