Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Κέρκυρα - Πανθρακικός 2-1



Με εντός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας η νεοφώτιστη Κέρκυρα, επικρατώντας με 2-1 του Πανθρακικού.


Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς από τα πρώτα λεπτά, με την ομάδα της Κομοτηνής να μη μπορεί να κρατήσει στην κατοχή της τη μπάλα. Οι Φαίακες εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά των αντιπάλων τους στο πρώτο ημίχρονο και με τον Χαβίτο να δημιουργεί ρήγματα και τους Ναγιάρ (17') και Καϊκούτ (27') να μετουσιώνουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Ο πρώτος βρήκε δίχτυα με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, με τον Πορτογάλο φορ να κάνει το 2-0 με υποδειγματική κεφαλιά λίγο πριν το ημίωρο του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός ισορρόπησε το παιχνίδι, έλεγξε τον ρυθμό και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 61' με τον Ίγκορ να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα από το ύψος της μικρής περιοχής. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, είχαν δύο καλές ευκαιρίες με Σερφά (73') και Ίγκορ (75') για να το κάνουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με την Κέρκυρα στην επανεμφάνισή της στην μεγάλη κατηγορία να ξεκινά νικηφόρα.

Σκόρερ: Ναγιάρ (17'), Καϊκούτ (27') - Ίγκορ (61')

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Κανακούδης, Βενέτης, Ναγιάρ, Καρντόσο, Ρόχας, Ομπράντοβιτς, Μαραγκός, Χαβίτο, Καϊκούτ, Γκόμες

Πανθρακικός (Μάντζιος): Φερνάντες, Σερφά, Εμπό, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Λαδάκης, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ιγκόρ, Τριανταφυλλάκος

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: