Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

The Leftovers: η νέα σειρά που πρέπει να δείτε



H σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Tom Perrotta, o οποίος είναι συγγραφέας αλλά και σεναριογράφος. Το μυθιστόρημα βγήκε το 2011 και πολύ σύντομα τράβηξε το ενδιαφέρον του Damon Lindelof, γνωστός ως συν-δημιουργός της επικής σειράς Lost. Το "Leftovers" είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας τους.
Η υπόθεση είναι ένα μίγμα επιστημονικής φαντασίας και μεταφυσικής καταστροφής: στις 14 Οκτωβρίου κάποιας χρονιάς, το 2% του πληθυσμού εξαφανίζεται, χωρίς να αφήσει ίχνος, χωρίς εξήγηση, χωρίς να διαχωρίζονται οι αμαρτωλοί από τους ενάρετους. 



Οι σειρές βιβλικών καταστροφών είναι ιδιαίτερα πετυχημένες αυτή την περίοδο με άφθονα παραδείγματα: Walking Dead, Revolution, Falling Skies, Under the Dome. 


Το κοινό που έχουν όλες αυτές είναι ότι η πηγή του κακού μπορεί να μην είναι αντιμετωπίσιμη, αλλά τουλάχιστον είναι συγκεκριμένη: τα ζόμπι, η έλλειψη ηλεκτρισμού, οι εξωγήινοι, ένας αδιαπέραστος θόλος. Το 'Leftovers' κάνει ένα βήμα ακόμη πίσω για να μπήξει το μαχαίρι εκεί που η ανθρωπότητα πονάει πιο πολύ: στην αβεβαιότητα.



Σε μια χώρα που έχει τραυματιστεί από τις ξαφνικές απώλειες της 11ης Σεπτεμβρίου η σειρά που είναι γυρισμένη στη Νέα Υόρκη θυμίζει άλλες μέρες, μπαίνοντας και στα μεταφυσικά χωράφια. 



Στη σειρά δεν βλέπουμε τις άμεσες αντιδράσεις των ανθρώπων που ξαφνικά, χωρίς καμία εξήγηση, χάνουν τους δικούς τους αλλά παρακολουθούμε τις ζωές των επιζώντων τρία χρόνια μετά. 

Δε φαίνεται να έχουν συμφιλιωθεί, ούτε να έχουν «φτιάξει» τις ζωές τους. Οι απουσίες είναι έντονες όπως την πρώτη μέρα και το πένθος είναι ένας καθημερινός, μόνιμος και αφόρητος αγώνας. 


 *Στην Ελλάδα η σειρά, προβάλλεται από τη NOVA 

Η σειρά είναι αγωνιώδης και σκληρή, σχεδόν εκβιαστικά ελκυστική, σε σημείο που μπορεί να έχει κανείς τύψεις αν σταματήσει να την παρακολουθεί. 

Οι περισσότερες κριτικές είναι αρκετά θετικές με σκορ 7.3 στο IMDb. 



Πρωταγωνιστής είναι ο Justin Theroux, μέχρι πρόσφατα διάσημος κυρίως ως αρραβωνιαστικός της Τζένιφερ Άνιστον. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και απόσπασμα:









ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: