Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

George Clooney: Παντρεύεται 12 Σεπτεμβρίου, στην Ιταλία



Δε πα να 'ταν ο κρυφός – και φανερός- πόθος κάθε γυναίκας στον πλανήτη και αυτός να το γλένταγε όσο μπορούσε. Δε πα να γύρισε με τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη και να ταν άπιαστο πουλί!


Ο George Clooney, κυρίες μου, παντρεύεται τον Σεπτέμβριο την αγαπημένη του Amal Alamuddin. Διότι δεν ήξερε, δεν ρωτάτε τι σημαίνει μεσογειακή, λιβανέζικης καταγωγής κόρη, δικηγόρος, πτυχωμένη, κουκλάρα, ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με ένα σόι λιβανέζικο πίσω της, αν αδιαφορεί για το ποιος είναι αυτός ο σταρ που και άξιος δεν είναι για το κορίτσι!

Στις 12 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο ηθοποιός ο βραβευμένος με Oscar, ο ανήσυχος κινηματογραφικά καλλιτέχνης, ο γιος καναλάρχη στις ΗΠΑ που έκανε ρεπορτάζ απ' την εφηβεία του, ο πολιτικοποιημένος σταρ, ο για δυο φορές «πιο σέξι άνδρας στη γη», θα πραγματοποιήσει το γάμο τους, στη λίμνη Κόμο, όπου έχει το σπίτι του και λατρεύει το τοπίο.

Τον γάμο επιβεβαίωσε ο ίδιος, ο 52χρονος σταρ, στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού Variety, της βίβλου του Χόλυγουντ και του θεάματος, για να διαψεύσει δημοσίευμα της Daily Mail που ήθελε την μητέρα της 36χρονη συντρόφου του να έχει αντιρρήσεις για τον γάμο.

«Κάθε μέρα γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν αλλά κάποιες φορές γράφουν πραγματικά επικίνδυνα πράγματα για την οικογένειά σου που πιθανότατα να μην είναι αλήθεια», σχολίασε αν και γνωρίζοντας την μεσογειακή και ανατολίτισσα πεθερά, διόλου απίθανο δε το βρίσκουμε η μαμά της νύφης να βγάζει αφρούς απ το στόμα και να την έχει ήδη, στημένη στον μαύρο σταρ.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: