Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

«Cake»: Η Τζένιφερ Άνιστον όπως δεν την έχουμε ξαναδεί



Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Τορόντο και η πρωταγωνίστρια των «Friends» απομακρύνεται από τη σέξι εικόνα της.


Η νέα ταινία της Τζένιφερ Άνιστον μοιάζει διαφορετική από εκείνες τις συνήθως γλυκανάλατες κωμωδίες που έχουμε συνδέσει με το όνομα της πρωταγωνίστριας των «Friends» και η συνταγή του «Cake», εκτελεσμένη από το σκηνοθέτη Ντάνιελ Μπαρντζ («Beastly») και τον σεναριογράφο Πάτρικ Τόμπιν («No Easy Way») θέλει τη σέξι κωμικό να δοκιμάζει κάτι πιο δραματικό με αφετηρία το φεστιβάλ του Τορόντο.

Η Άνιστον, χλωμή, απεριποίητη, με σημάδια στο πρόσωπο και μεταμορφωμένη σε μάλλον παραιτημένη από τη ζωή φιγούρα στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας, υποδύεται την πικρόχολη Κλερ Μπένετ, μια γυναίκα στην όψιμη νιότη της που έχει καταφέρει να απομακρύνει τους πάντες από τη ζωή της και περνάει τις μέρες της απομονωμένη, με μοναδική συντροφιά την πιστή οικονόμο της.

Όταν μαθαίνει στις συναντήσεις της ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης που παρακολουθεί, για την αυτοκτονία μιας γυναίκας από το γκρουπ, επηρεάζεται, όσο και γοητεύεται από το συμβάν και σταδιακά αναπτύσσει μια βαθιά, αλλά επώδυνη σχέση με τον άντρα της γυναίκας, που είναι βυθισμένος στο πένθος. Η ηρωίδα σιγά σιγά συμφιλιώνεται με τη δική της προσωπική τραγωδία και παίρνει μαθήματα ζωής.

Σε αυτήν την δραμεντί, το καστ συμπληρώνουν η πάντα ταιριαστή σε αυτό το είδος σινεμά, Άννα Κέντρικ, ο Γουίλιαμ Μέισι, ο Σαμ Γουόρθινγκτον, η Φελίσιτι Χάφμαν κι ο Κρις Μεσίνα.

Όσο για το ύφος του φιλμ, σε μια ταινία που θα μπορούσε να κινηθεί από δακρύβρεχτο δράμα ως σκοτεινή κομεντί, θα έχουμε μια πρώτη εντύπωση με την κυκλοφορία του τρέιλερ.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: