Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Μπαβαρουάζ με ροδάκινο και γιαούρτι



Φτιάξτε και απολαύστε ένα δροσερό ελαφρύ και άκρως καλοκαιρινό γλυκό με πρωταγωνιστές τα φρέσκα φρούτα και το γιαούρτι.

Υλικά
250 γρ. πουρές από ροδάκινα
70 γρ. ζάχαρη
5 γρ. ποτό (π.χ.grand marnier)
14 γρ. φύλλα ζελατίνης
200 γρ. σαντιγί ζωική (μισοχτυπημένη)
100 γρ. sστραγγιστό γιαούρτι

Εκτέλεση
1. Ξεφλουδίζετε τα φρούτα, τα πολτοποιείτε και τα βάζετε με τη ζάχαρη να φτάσουν μέχρι λίγο πριν το σημείο βρασμού.

2. Έχετε βάλει ήδη σε κρύο νερό τις ζελατίνες για να μαλακώσουν και αφού έχει ζεσταθεί το μείγμα του φρούτου το αφαιρείτε από την εστία και προσθέτετε στραγγισμένες καλά τις ζελατίνες.

3. Ανακατεύετε και περιμένετε να κατέβει η θερμοκρασία ώστε το μείγμα να είναι χλιαρό.

4. Σ' αυτό το σημείο προσθέτετε το ποτό ανακατεύετε απαλά το μείγμα του φρούτου με το γιαούρτι και τέλος αναμειγνύετε απαλά με την σαντιγί.

5. Το σερβίρετε άμεσα σε φόρμες της αρεσκείας σας και τ’ αφήνετε στο ψυγείο να πήξουν 2 με 3 ώρες.

6. Όταν κρυώσει το γλυκό αναποδογυρίζετε τη φόρμα και σερβίρετε.

7. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο άλλο φρέσκο φρούτο όπως γιαρμάδες, κεράσια ή βανίλιες.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 19 Ιουλ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: