Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Φυσικό αποσμητικό για την κακοσμία του ιδρώτα!



Ο ιδρώτας είναι μια απόλυτα φυσιολογική λειτουργία και αφορά λίγο πολύ όλους μας. Το μόνο αρνητικό είναι η κακοσμία. Για να γλιτώσετε, λοιπόν, από την ενοχλητική μυρωδιά του ιδρώτα, δύο είναι οι λύσεις: τα συχνά ντους και η χρήση αποσμητικού. Μάθετε τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε και όταν χρησιμοποιείτε αποσμητικό καθώς και μία υπέροχη συνταγή για φυσικό αποσμητικό φτιαγμένο από τα χεράκια σας!


Τι πρέπει να προσέξετε

-Πρέπει πάντα να προσέχετε η χρήση αποσμητικού να γίνεται πάντα σε στεγνό και καθαρό δέρμα, καθώς αυτό συμβάλλει στον έλεγχο των βακτηρίων. Ωστόσο, η χρήση σε ιδρωμένο δέρμα δεν ωφελεί, διότι οι ουσίες που εμποδίζουν την αύξηση των βακτηρίων δε λειτουργούν κι επιπλέον, στο ιδρωμένο δέρμα ούτε η μυρωδιά του αποσμητικού λειτουργεί δραστικά.

-Να προτιμάτε αποσμητικά χωρίς οινόπνευμα γιατί εξουδετερώνουν τα βακτήρια και μειώνουν τον ιδρώτα, ενώ, χάρη στο ουδέτερο Ph, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και να ιδρώνει φυσιολογικά.

-Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, προτιμήστε αποσμητικό χωρίς άρωμα, με υποαλλεργική σύνθεση.

-Χρησιμοποιήστε αντιιδρωτικό μόνο αν ιδρώνετε υπερβολικά και με τη σύμφωνη γνώμη του δερματολόγου σας.

Φυσική συνταγή

Τα αιθέρια έλαια λεβάντας και γκρέιπφρουτ είναι ήπια και αναζωογονητικά φυσικά απο­σμητικά. Η αμαμηλίδα συσφίγγει ελαφρώς τους πόρους και το απόσταγμα γκρέιπ­φρουτ είναι αντιμικροβιακό και καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία.

Θα χρειαστείτε:

60ml αποσταγμένη αμαμηλίδα

10 σταγόνες απόσταγμα γκρέιπφρουτ

10 σταγόνες αιθέρια έλαιο λεβάντας

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ

Εκτέλεση-Εφαρμογή:

Αναμείξτε τα υλικά σε μικρό μπουκάλι για σπρέι και ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Ψεκάζετε στις μασχάλες όσο συχνά θέλετε.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: