Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ξέχασε μέσα της τον δονητή για 10 χρόνια



Μια 38χρονη γυναίκα απευθύνθηκε στους γιατρούς προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την αίσθηση τρέμουλου, την ακράτεια και την σοβαρή απώλεια βάρους τα τελυταία χρόνια. Όπως αποδείχτηκε υπαίτιος για όλα αυτά τα προβλήματα υγείας ήταν ένας... δονητής. Το σεξουαλικό βοήθημα είχε κολλήσει στον κόλπο της γυναίκας προ δεκαετίας.


Όπως είπε η ίδια στους γιατρούς - που σημειωτέον έχει σώας τα φρένας - χρησιμοποίησε τον δονητή, μεγέθουν πέντε ιντσών, σε μια σεξουαλική επαφή που είχε μετά από άσχημο μεθύσι πριν 10 χρόνια και δε θυμόταν πως δεν είχε βγάλει το σεξουαλικό βοήθημα.

Όπως λένε οι γιατροί, η ίδια γλίτωσε από θαύμα αφού υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή της. Ο δονητής είχε προκαλέσει απόφρασξη της ουροδόχου κύστης ενώ είχε επίσης δημιουργήσει ένα κυστεοκολπικό συρίγγιο που οδηγούσε τα ούρα να ρέουν μέσα στον κόλπο.

Άξιο απορίας είναι το πώς η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη του ξένου σώματος μέσα στον κόλπο της αλλά και πως δεν είχε κάνει σεξ ή έστω γυναικολογική εξέταση για μια ολόκληρη δεκαετία.

Παλαιότερα σεξουαλικά... παράδοξα

Μια γυναίκα από το Μίτσιγκαν, ονόματι Σάλι Μπελ, καταδικάστηκε τον περασμένο Απρίλιο για την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της επειδή δεν είχε ικανοποιητική γι΄αυτήν εκσπερμάτωση.

Ξέχασε μέσα της τον δονητή για 10 χρόνια
Η ερωτική ζήλια οδήγησε την Μπάρμπαρα Χολ να γρονθοκοπήσει τον σύζυγό της όταν την ρώτησε αν ήθελε να εντάξουν στο ερωτικό παιχνίδι "Παμ" μάρκα μαγειορικού λίπους, που ο άνδρας ήθελε να χρησιμοποιήσουν ως λιπαντικό. Η πρόταση, ωστόσο, ήταν ατυχής αφού Παμ ονομαζόταν και πρώην κοπέλα του. Η παρανόηση είναι ευκόλως εννοούμενη καθώς επίσης και η σχετική κατάληξη.

Η νεαρή Κρίσταλ Φράντζεν πρόσφερε στοματικό σεξ σε έναν άγνωστο μέχρι πρότινος σε αυτήν άνδρα τον Γκάρι Τίπτον, σε πάρκινγκ βενζινάδικου, προσπαθώντας όπως δήλωσε να κάνει οιο συμφέρουσα διαπραγμάτευση για την αγορά της κάντιλακ που αυτός πωλούσε.

Η ερωτική ζήλια έφερε εκτός εαυτού και την Μίντι Ράις που ενώ είχε συμφωνήσει να συμμετέχει μαζί με τον άνδρα της σε ερωτικό τρίγωνο και να πεοραματιστούν στο κρεββάτι έχοντας την παρουσία μιας δεύτερης γυναίκας, έγινε έξαλλη όταν διαπίστωσε πως ο άνδρας της έδινε περισσότερη προσοχή στο... νέο αίμα. Άρπαξε ένα ριβόλβερ, άρχισε να πυροβολεί σοτν αέρα και η πολλά υποσχόμενη ερωτική βραδιά είχε άδοξο τέλος με την ίδια να καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα.

Με μαχαίρωμα απείλησε μια άλλη γυναίκα από το Νοξ, τον Ιανουάριο του 2012 τους γείτονές της επειδή δεν πραγματοποίησαν την υπόσχεσή τους για... τρίο.

Ακόμη πιο τρελλή είναι η ιστορία του Τζέραρτν Στρίτορ που πιάστηκε επ΄αυτοφώρω να κάνει σεξ καταμεσίς του δρόμου με έναν... καναπέ.

Η Αρτίσα Ντόναλντσον έγινε μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο όταν έχασε τον αγαπημένο της δονητή. Κατηγόρησε την ερωμένη της και ο καυγάς κατέληξε άσχημα με μια σιδερώστρα να προσγειώνεται κατά πάνω της άτυχης συντρόφου της.

Η Ράκελ Γκονζάλες εκνευριζμένη από την γρήγορη εκσμπερμάτωση του συντρόφου της και για το γεγονός πως δεν κατάφερνε να ολοκληρώσει ταυτόχρονα με αυτή, άρχισε να τον χτυπά και να τον γραντζουνά με μανία, κάτι που τον οδήγησε στο να καλέσει την άμεση βοήθεια.

Η Γιανωνέζα πορνοστάρ Ούτα Κοχάκου ζήτησε από τους θαυμαστές της στο τουίτερ να δωρίσουν το σπέρμα τους για μια ερωτική ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούσε. Έλαβε περισσότερα από 100 φιαλίδια με σπέρμα θαυμαστών της σε λιγότερο από 10 ημέρες.

Ένας άνδρας ο Φέι Λιν, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως ζηλιάρης σύντροφος μιας εκ των γυναικων με τις οποίες είχε κοιμηθεί, εισέβαλε στο σπίτι του το βράδυ, του έκοψε το πέος και εξαφανίστηκε.

Άνδρας στο Μόναχο αναγκάστηκε να φωνάξει την αστυνομία όταν η γυναίκα με την οποία θα έκανε σεξ της μιας βραδιάς τον... ξεζούμισε. Η ίδια δεν αρκέστηκε σε μια μόνο φορά, ζητώντας στον άνδρα επαναλήψεις ενώ δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: