Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Beyonce - Jay Z: Χωρίζουν και αυτοί;



Φήμες τους θέλουν να τραβούν σε όλα μια κόκκινη γραμμή, μόλις τελειώσει η περιοδεία τους. Μετά τον Antonio και τη Melanie, την Gwyneth και τον Chris, την Τζένη και τον Πέτρο, ήρθε και η σειρά της Queen Bey και του Jay Z να χωρίσουν. Αυτό θέλουν τα tabloids.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται μια τέτοια φήμη, καθώς τους τελευταίους μήνες ψίθυροι θέλουν συνεχώς το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού.

"Προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να χωρίσουν χωρίς διαζύγιο. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε μεγάλη περιοδεία και ήδη έχουν πάρει τα χρήματα για τις εμφανίσεις τους. Αν τυχόν παρατηρήσετε καλύτερα, οι δυο τους δεν φορούν πλέον βέρα", είπε πηγή στη New York Post.

Το ίδιο άτομο προσέθεσε ότι το ζευγάρι πίστευε πως ο ερχομός της κόρης τους, Blue Ivy, θα αναζωπύρωνε τη σχέση τους, αλλά τελικά δεν ίσχυσε.

Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα ανακοινώσει τον χωρισμό του αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας τους.

Οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν η αδελφή της Beyonce, Solange Knowles, επιτέθηκε στον Jay Z όταν βρίσκονταν στο ασανσέρ.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις τελευταίες φήμες.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: