Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

6 celebrities αποκαλύπτουν τι τρώνε για να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα



6 celebrities αποκαλύπτουν τι τρώνε για να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα

Κate Moss

Τα αντιοξειδωτικά δεν λείπουν ποτέ από τη διατροφή της. Γι'αυτό, καθημερινά φροντίζει να τα παίρνει με τη μορφή του λευκού τσαγιού, τη λεκιθίνη από τη σόφια και τα αυγά, καθώς και μέσω των ξηρών καρπών.

Jennifer Lopez

Για να επαναφέρει τα πόδια και τους γλουτούς της σε άριστη κατάσταση, περιλαμβάνει σπανάκι στο πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό της.  Επιπλέον, το κορμί JLo λατρεύει το λιναρόσπορο, τα εσπεριδοειδή, το μαρούλι και το ελαιόλαδο, που την εφοδιάζουν με τα απαραίτητα στοιχεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Halle Berry

Η καθημερινή ιεροτελεστία της Halle έχει ως εξής: Αφού φτιάξει καφέ φίλτρου, μαζεύει τους τριμμένους κόκκους καφέ και τους αναμειγνύει με το αφρόλουτρό της. Έτσι, δημιουργεί ένα τέλειο scrub σώματος πλούσιο σε καφεΐνη, συστατικό που περιέχουν και οι περισσότερες κρέμες του εμπορίου. Πώς νομίζεις ότι φροντίζει τα πόδια της και καταπολεμά την κυτταρίτιδα;

Cameron Diaz

Το μυστικό της για να απομακρύνει τον αιώνιο γυναικείο εχθρό, είναι οι σπιτικές αντιοξειδωτικές σούπες λαχανικών, τα όσπρια, το άφθονο νερό και το πράσινο τσάι.

Claudia Schiffer

To supermodel των 90's παίρνει την απαραίτητη λεκιθίνη από το χυμό ντομάτας, τα αντιοξειδωτικά της από το πράσινο τσάι και τα αφεψήματα βοτάνων, ενώ καταναλώνει πολλά εσπεριδοειδή, σολομό και αβοκάντο.

Jennifer Aniston

Καμία όψη πορτοκαλιού. Η διάσημη ηθοποιός περιλαμβάνει μια πλούσια διατροφή πλούσια σε λιπαρά οξέα, ξηρούς καρπούς, σπόρους, έλαιο, κανόλα, φρέσκο τόνο, κουνουπίδι και αυγά.
Μετά από όλα αυτά, κάνε μια βόλτα στην κουζίνα, σημείωσε τις ελλείψεις και ξεκίνα διατροφή. 
Σωστή διατροφή.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: