Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«The Batman»: Ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζεται για solo


Ο Μπεν Άφλεκ, ο πρωταγωνιστής που άντεξε στα χτυπήματα των φαν, αντιμετώπισε ψύχραιμα τις μαζικές αντιδράσεις εναντίον της επιλογής του στο ρόλο του μασκοφόρου υπερήρωα της DC και παράλληλα συνεχίζει την εκτός κόμικ κινηματογραφική του ζωή με πολυαναμενόμενες εμφανίσεις και σκηνοθεσίες, ετοιμάζεται για μια σόλο ταινία Μπάτμαν, αν τουλάχιστον επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν μια επανεκκίνηση των ταινιών της νυχτερίδας το 2019 με τον απλό και αδύνατο να τον ξεχάσεις τίτλο, «The Batman».


Μέχρι τότε ο Άφλεκ θα φορέσει το κοστούμι για το «Batman vs Superman: Dawn of Justice» το 2016, αλλά και για το «Justice League» το 2017, καθώς η DC προσπαθεί να ανταγωνιστεί τη Μάρβελ σε μια σειρά ταινιών που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία και ανταλλάσσουν πρωταγωνιστές, δεύτερους ρόλους, guests και cameos. Στο ενδιάμεσο θα μεσολαβήσει ο Sandman, η Wonder Woman, ο Flash κι ο Green Lantern μαζί, αλλά είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί φήμη για νέα επίσκεψη στο χαρακτήρα του Μπρους Γουέιν και του μπατμανικού alter ego του και μάλιστα ως πιθανότητα να δούμε τον Μπεν να σκηνοθετεί τον εαυτό του.

Όλα αυτά θα μπουν σε σειρά το συντομότερο, αλλά στο μεταξύ ο Άφλεκ πρέπει περισσότερο να ανησυχεί για την ανταπόκριση του κόσμου στο υψηλών προσδοκιών «Gone Girl» του Φίντσερ, αλλά και στο δικό του «παιδί», το σκηνοθετικό πρότζεκτ του «Live by Night».



Ημερομηνία δημοσίευσης :  23 Ιουν 2014
Πηγή



 ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: