Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Αγνώριστη η Ζιζέλ με το ξυρισμένο κεφάλι...

Αγνώριστη η Ζιζέλ με το ξυρισμένο κεφάλι...

Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μην την αναγνώριζες, αλλά ναι, είναι η Ζιζέλ με σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι. Σίγουρα είναι το πιο κοντό της από όλα όσα την έχουμε δει (αν δε μας απατά η μνήμη μας).


Ωστόσο, δεν έχεις την αίσθηση ότι κάπου το έχεις ξαναδεί το σκηνικό; Ότι κάτι σου θυμίζει; Ναι, πολύ σωστά θυμάσαι, δεν είναι η πρώτη σταρ που ξυρίζει το κεφάλι της (και σίγουρα όχι η τελευταία, αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία). Το Φεβρουάριο του 2007 η πριγκίπισσα της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ξύρισε το κεφάλι της και μας άφησε όλους άφωνους.

Αγνώριστη η Ζιζέλ με το ξυρισμένο κεφάλι...



Επιστροφή όμως στο παρόν. Ιούνιος 2014 και το σέξι σουπερμόντελ, η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gigele Bundchen) ξυρίζει το κεφάλι της για λογαριασμό του οίκου Balenciaga για χάρη της διαφημιστικής καμπάνιας που θα τρέξει το φθινόπωρο του 2014 και μας στέλνει αδιάβαστους κυρίως επειδή ακόμα κ έτσι, έχει αυτό το κάτι. Βέβαια, αυτή δεν το έκανε επειδή το «έκαψε», αλλά για να φουσκώσει την τσέπη της.



«Έτσι βλέπω Gisele για τον οίκο Balenciaga. Δυνατή, ισχυρή, μυστηριώδη κι ασυμβίβαστη», δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Αλεξάντερ Γουάνγκ (Alexander Wang) στο Women's Daily.


Ο Στίβεν Κλάιν (Steven Klein) γύρισε τη διαφήμιση, τη μισή σε ασπρόμαυρο και την άλλη μισή έγχρωμη, ενώ ο Άντονι Τέρνερ (Anthony Turner) ανέλαβε τα μαλλιά της Ζιζέλ.


Κι εδώ αρχίζει το μυστήριο όπως αρμόζει πάντα σε τέτοιες σταρ. Βλέπεις, το χέρι του στη φωτιά κανείς δεν μπορεί να το βάλει εάν η Ζιζέλ όντως έχει ξυρίζει το κεφάλι της ή εάν απλά έβαλε περούκα. Άσε το σενάριο του Photoshop που επίσης δεν αποκλείεται.


Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram τη δείχνουν με τα κανονικά μακριά μαλλιά της, οπότε άντε βγάλε άκρη. Πού θα πάει, θα λυθεί το μυστήριο προσεχώς...



Ημερομηνία δημοσίευσης :29 Ιουν 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: