Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Χοιρινό στη λαδόκολλα με μέλι και μουστάρδα



Χοιρινό στη λαδόκολλα με μέλι και μουστάρδα
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄

Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα & 45΄



Υλικά

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους

2 κ.σ. μέλι

2 κ.σ. μουστάρδα

200 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κομμάτια

Ροδέλες πράσινης πιπεριάς

Δενδρολίβανο

Σκόνη σκόρδου

Αλάτι

Πιπέρι

4 λαδόκολλες

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο , αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες τουλάχιστον.

Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις ροδέλες της πιπεριάς.

Κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο ώρες.



SHARE THIS

0 σχόλια: