Σύμφωνα με το γενικό κανόνα, το νυφικό μακιγιάζ -σε αρμονία πάντοτε με το υπόλοιπο στυλ- είναι απαλό και διακριτικό, τονίζοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, ενώ αποφεύγονται οι υπερβολές και οι έντονες αποχρώσεις.
Ωστόσο, δίπλα στις διαχρονικές τάσεις, κάθε σεζόν αναδεικνύει και ένα ξεχωριστό trend. Σε αυτό το τεύχος, λοιπόν, η ομάδα του gamosspecial.gr σας προτείνει για την ημέρα του γάμου ένα μακιγιάζ διαφορετικό και ιδιαίτερο, με αέρα από τη δεκαετία του '60: Κατακόκκινα χείλη, ελάχιστο ρουζ, πολύ μάσκαρα και ίσως eyeliner, για «γατίσιο» βλέμμα.
Ένας ιδανικός συνδυασμός σέξι κομψότητας, για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν επιτυγχάνοντας μια avant garde εμφάνιση, με πολύ μυστήριο, γκλάμουρ και γοητεία.
Οι ροδί και βερυκοκί αποχρώσεις είναι εξίσου εντυπωσιακές για το bridal make up.
Προτιμήστε το κόκκινο κραγιόν είτε είστε ξανθιά είτε μελαχροινή.




0 σχόλια: