Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Μωρά - ήρωες του Game of Thrones


Η φρενίτιδα του Game of Thrones δεν έχει τέλος. Γονείς βαφτίζουν τα παιδιά τους με ονόματα των αγαπημένων τους ηρώων από τη δημοφιλή σειρά. Μπόνους, ένα παιχνίδι για τους φανατικούς (Vid)


Η Καλίσι είναι σίγουρα η αδιαμφισβήτητη και πραγματική "Βασίλισσα" του Game of Thrones ενώ ο εν λόγω ρόλος έχει κάνει την Emilia Clarke παγκοσμίως γνωστή για την ενσάρκωση της ηρωίδας του George RR Martin.

Το Game of Thrones μπήκε στην τέταρτη σεζόν του, τα ταμεία της HBO συνεχίζουν να γεμίζουν, ο George RR Martin συνεχίζει από τη δική του μεριά να γράφει μανιωδώς και οι ανά τον κόσμο νέοι γονείς και οπαδοί της σειράς, βαφτίζουν τα παιδιά τους παίρνοντας έμπνευση από τους ήρωες του show.
Ναι, καλά διαβάσατε. Το όνομα Khaleesi δεν υπήρχε στον χάρτη πριν το 2011. Μέσα στα τελευταία δύο χρόνια όμως, 146 νεογέννητα κορίτσια, έλαβαν το όνομα της ξανθομαλλούσας γόησσας των Ντοθράκι.



Δεύτερο πιο δημοφιλές όνομα, είναι εκείνο της Arya, του αγοροκόριτσου που ενσαρκώνεται από την Maisie Williams. 131 μωρά έχουν λάβει το όνομα της συγκεκριμένης ηρωίδας. Το 2012, 57 παιδιά είχαν λάβει αυτό το όνομα σε Αγγλία και Ουαλία.

Η ειδικός σε ονοματοδοσία παιδιών, Laura Wattenberg, εξηγεί στην Mirror: "Πολλοί συγγραφείς, από την εποχή του Shakespeare μέχρι σήμερα, εφευρίσκουν τα δικά τους ονόματα που εμπνέουν με τη σειρά τους νέους γονείς".

Παράδειγμα αποτελεί η Ερμιόνη του Χάρι Πότερ. Οι ανά τον πλανήτη "Ερμιόνες" αυξήθηκαν σε 162 μέσα σε ένα χρόνο, μετά την πρώτη ταινία της σειράς.

Πριν από το πρώτο Twilight, μόλις 118 κορίτσια ονομάζονταν "Bella", αλλά το 2012, εμφανίστηκαν ακόμα 1,027 μωρά που έφεραν το συγκεκριμένο όνομα.

Το όνομα "Woody" από την άλλη δεν ήταν καθόλου διαδεδομένο πριν το "Toy Story". Πλέον 85 νέα αγοράκια τον χρόνο λαμβάνουν αυτό το μικρό όνομα.

Από την άλλη, 955 αγοράκια ονομάστηκαν "Dexter" μέσα στο 2012. Μέχρι τότε υπήρχαν μόλις 84 στον πλανήτη.

Extra: To Buzzfeed φρόντισε να φτιάξει ένα νέο παιχνίδι με τίτλο "Ποιο θα ήταν το όνομα σας στο Game Of Thrones". Η απάντηση, βρίσκεται εδώ

Στα τελευταία νέα της σειράς του Game of Thrones, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα παραγωγής επιστρατεύει για τον τέταρτο κύκλο και δύο Βρετανίδες πορνοστάρ. Πρόκειται για την 23χρονη Jessica Jensen και την 26χρονη Samantha Bentley.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 21 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: