Έχετε μόλις τελειώσει το φαγητό και ξαφνικά σας πιάνει ασταμάτητος λόξυγκας. Είστε έξω για ποτό και ο νευρικός λόξυγκας που ξεκίνησε πριν λίγο δεν λέει να σταματήσει. Είστε έτοιμοι για μια παρουσίαση στη δουλειά όταν ξαφνικά σας πιάνει λόξυγκας. Καταλάβατε το feeling, έτσι; Μην πανικοβάλλεστε.
Απλώς καταπιείτε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και ο λόξυγκας θα πάει περίπατο. Ο λόξυγκας δημιουργείται επειδή οι μύες του διαφράγματος δεν έχουν σταθεροποιηθεί. Η ζάχαρη ελέγχει τους μύες των νεύρων και δίνει εντολή στο διάφραγμα να γυρίσει στην κανονική του θέση. Τόσο απλό, θα ρωτήσετε; Ναι, τόσο απλό!
Ημερομηνία δημοσίευσης : 12 Απρ 2014
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: