Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Σέξι, ολόγυμνη φωτογράφηση για την κόρη του Πεν

Σέξι, ολόγυμνη φωτογράφηση για την κόρη του Πεν

Πέταξε τα ρούχα της η Ντίλαν Πεν και δηλώνει ενθουσιασμένη. Και εμείς το ίδιο…

Μπορεί να αρνήθηκε γυμνή φωτογράφηση για το Playboy η κόρη του Σον Πεν (Sean Penn), όμως όταν της πρότεινε το ίδιο το εικαστικό περιοδικό μόδας " Treats" "πέταξε τη σκούφια της". Ειδικά καθώς θα πόζαρε για τον Τόνι Ντουράν (Tony Duran), ο οποίος είναι διάσημος για τα καλλιτεχνικά ασπρόμαυρα γυμνά του.
"Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το να ποζάρω ολόγυμνη με μια τσάντα Φέντι να καλύπτει το αιδοίο μου θα ήταν τόσο μεγάλη πρόκληση", δήλωσε η 22χρονη Ντίλαν (Dylan) τονίζοντας πόσο απόλαυσε τη συνεργασία με τον διάσημο φωτογράφο του οποίου τη δουλειά θαύμαζε χρόνια.
Ιδού και το υπόλοιπο αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής που είναι πραγματικά εντυπωσιακό.


Κατά τα άλλα, η Ντίλαν, η οποία εξασκεί το επάγγελμα του μοντέλου, αλλά δηλώνει πως το αληθινό της πάθος είναι το γράψιμο, κάνει το υποκριτικό της ντεμπούτο στην ταινία " "Condemned" παρά το γεγονός ότι ο κινηματογράφος δεν ήταν στα σχέδιά της.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 11 Απρ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: