Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η φωτογραφία των Όσκαρ που έσπασε τα ρεκόρ και «κράσαρε» το Twitter!



Η οικοδέσποινα της μεγάλης κινηματογραφικής τελετής, δεν σταμάτησε λεπτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της 86ης τελετής των βραβείων Όσκαρ, να τραβά φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο και της αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.


Μία, όμως, ήταν εκείνη τελικά, που όχι μόνο έκλεψε την αμέριστη προσοχή των χρηστών, έσπασε κάθε ρεκόρ, με αποτέλεσμα να «κρασάρει» το εν λόγω social media!

Η διάσημη παρουσιάστρια – κωμικός είχε τη φαεινή ιδέα να φωτογραφηθεί με μερικούς από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς και τους A-listers σταρ: Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Μέριλ Στριπ, Τζάρεντ Λέτο,Τζούλια Ρόμπερτς, Λουπίτα Νιόνγκο, Κέβιν Σπέισι, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί.

Αποτέλεσμα;

Η φωτογραφία έγινε το πιο δημοφιλές tweet όλων των εποχών με 1,7 εκατ. retweets σε λιγότερο από μία ώρα!

Μάλιστα, η σελίδα του Twitter έπεσε, αφότου το tweet της Ντε Τζένερις έγινε viral.

«Μόνο να ήταν πιο μακρύ το χέρι του Μπράντλεϊ. Η καλύτερη φωτογραφία #Οscars», έγραψε η Έλεν Ντε Τζένερις και ανάρτησε την ακόλουθη εικόνα στο Twitter.

Να σημειωθεί πως έσπασε, επίσης, το ρεκόρ των 778 χιλιάδων retweet, το οποίο μέχρι πρότινος κατείχε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα για τη φωτογραφία, όπου έχει αγκαλιά τη σύζυγό του, Μισέλ στην επανεκλογή του, το Νοέμβριο του 2012.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 3 Μαρ 2014
  Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: